Σούπερ μάρκετ και καταστήματα ανεβάζουν κανονικά ρολά την Τρίτη, αλλά με διαφορετικό ωράριο λειτουργίας.
Σύμφωνα με τον υπουργό Πολιτικής Προστασίας, τα καταστήματα τροφίμων δύνανται να λειτουργήσουν από τις 10:00 έως τις 18:00, ενώ ανοιχτά θα είναι και τα βενζινάδικα.
Σημειώνεται, πως ο Χρήστος Στυλιανίδης ανέφερε κατά την έκτακτη ενημέρωση για τα μέτρα που ελήφθησαν για την κακοκαιρία Ελπίδα, πως στην περιφέρεια Αττικής, στους νομούς Βοιωτίας, Ευβοίας, Κυκλάδων, στις Σποράδες και στην Κρήτη κηρύσσεται για τις 25/1 κατάσταση ειδικής κινητοποίησης πολιτικής προστασίας.
Έτσι, αναστέλλεται η λειτουργία όλων των δημοσίων υπηρεσιών, εξαιρουμένων των υπηρεσιών των ΟΤΑ Α και Β βαθμού, των Ενόπλων Δυνάμεων και σωμάτων ασφαλείας, των δημοσίων δομών υγείας και άλλων υπηρεσιών η λειτουργία των οποίων είναι αναγκαία για τη διαχείριση του φαινομένου κατά την κρίση του προϊσταμένου της οικίας οργανικής μονάδας.