magdasnews.gr
Πάμε θέατρο…

Μάθαμε πότε θα κυκλοφορήσει το σίκουελ του Joker!

Η δεύτερη ταινία Joker, «Folie à Deux» θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2024!

H Warner ανακοίνωσε την ημερομηνία της πρεμιέρας της συνέχειας του Joker, με τίτλο «Folie à Deux».

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 4 Οκτωβρίου του 2024, πέντε χρόνια ακριβώς από την πρεμιέρα του πρώτου φιλμ που σάρωσε ρεκόρ, βραβεία και box office και χάρισε στον Χοακίν Φίνιξ το πρώτο του Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του Joker (Άρθουρ Φλεκ).

https://www.instagram.com/p/CehX0rGPxQi

Θυμίζουμε ότι το Joker του Τοντ Φίλιπς, είχε ξεπεράσει το όριο του 1 δισ. δολαρίων στο παγκόσμιο box office, είχε λάβει διθυραμβικές κριτικές και 11 υποψηφιότητες για Όσκαρ (κερδίζοντας δύο Α’ Ανδρικού και Πρωτότυπης Μουσικής) και είχε αποσπάσει τα βραβεία Καλύτερης Ταινίας και Α’ Ανδρικού Ρόλου σε κάθε σημαντική κινηματογραφική διοργάνωση και φεστιβάλ. Για την ιστορία αναφέρουμε ότι το Joker των 55 εκατ. δολαρίων είναι η πρώτη R-rated ταινία που απέφερε έσοδα πάνω από 1 δισ. δολάρια στο παγκόσμιο box office.

Όπως είναι γνωστό, ο Χοακίν Φίνιξ επιστρέφει στον ρόλο του Joker, όπως και ο Τοντ Φίλιπς στο τιμόνι της σκηνοθεσίας, ενώ ακούγεται το όνομα της Lady Gaga για τον ρόλο της Harley Quinn, η φιλενάδα και συνέταιρος του Joker στο έγκλημα.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Quinn της Gaga θα είναι αρκετά διαφορετική από εκείνη της Ρόμπι στο The Suicide Squad. Όμως οι φήμες δεν σταματούν εδώ, καθώς δημοσιεύματα θέλουν το σίκουελ του Joker να είναι… μιούζικαλ!

Πηγή

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

Τo ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΑΘΜΟΣ goes online με δυο ξεχωριστές παραστάσεις!

News Room A

Μάκης Δημάκης-Νίκος Ζωϊδάκης: Εικόνες και video από το sold out live tour τους στην Αμερική – “Βροχή” τα δολάρια

News Room A

“Ζευγάρια Ερωτευμένα”: Ο Νίκος Κουβίδης επιστρέφει με μια ερωτική μπαλάντα (video)

News Room A