magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

Mary Janes: Τα ρομαντικά γοβάκια αποκτούν underground διάθεση

Είναι αλήθεια πως βιώνουμε μία ταραχώδη περίοδο, όπου τα πάντα είναι ρευστά, με αποτέλεσμα το στυλ και η διάθεσή μας να βρίσκονται σε μία κατάσταση συνεχών εναλλαγών.

Προσπαθούμε ωστόσο να είμαστε αισιόδοξες και να ατενίζουμε το μέλλον με ελπίδα και μεγάλες δόσεις χαράς. Μπορεί τα πράγματα με την επέλαση της Όμικρον να είναι αβέβαια, ωστόσο εμείς ξεκινάμε το νέο έτος με περίσσεια διάθεση για εξόδους (πάντα με προσοχή!) και πρωτότυπους στυλιστικούς συνδυασμούς. Μία νέα άφιξη στον κόσμο της μόδας μάς κάνει να θέλουμε να ανοίξουμε την ντουλάπα μας και να φτιάξουμε τα πιο διασκεδαστικά σύνολα. Ο λόγος για την αναβαθμισμένη εκδοχή των κλασικών mary-janes, τα οποία κάνουν level-up με την προσθήκη της ψηλής πλατφόρμας και του τετραγωνισμένου τακουνιού είναι έτοιμα να ντύσουν όλες τις εξόδους του 2022.

Σύμφωνα με το marieclaire.gr και την Μαρία Μπουρλέσσα, λαμβάνοντας υπόψιν τις 00s αναφορές τους σε συνδυασμό με τη δυναμική επιστροφή των Y2Ks, το νέο σχέδιο γέμισε τις συλλογές για την άνοιξη/καλοκαίρι 2022. Τo αγαπήσαμε στην avant-garde εκδοχή του από Simone Rocha αλλά και στην πιο punk από Molly Goddard, ενώ ξεχωρίσαμε και τα πιο κλασικά σχέδια από Chanel και Dior.

Η δημοτικότητα του γαλλικού brand Nodaleto, που πρωτοεμφανίστηκε το 2019, έχει συμβάλλει άμεσα στην ταχύτερη διάδοση τους. Πλήθος σύγχρονων fashion-icon, από την Bella Hadid μέχρι την Dua Lipa και την Olivia Rodrigo έχουν απαθανατιστεί να ροκάρουν τα Nodaletos τους. Αν ψάχνετε ακόμη έναν λόγο να τα προτιμήσετε σας υπενθυμίζουμε, πως είδαμε το πιο cult σχέδιο της εταιρίας, τα “Bulla Babies”, να κάνουν την εμφάνισή τους και στην πρώτη σεζόν του “Emily in Paris”, φορεμένα από την Camille.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emily In Paris (@emilyinparis)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lucy Williams (@lucywilliams02)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emna Sellimi (@emnitta)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MAXINE WYLDE (@__mmaxinewylde)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adenorah ♏️ (@annelauremais)

Μία ματιά στους πιο ενημερωμένους λογαριασμούς του Instagram θα σας πείσει, πως πρόκειται για την νέα τάση στην οποία αξίζει να επενδύσετε, ειδικά τώρα που πλησιάζει η περίοδος των εκπτώσεων. Camille Charriere, Emna Sellimi και Lucy Williams αποτελούν μόνο κάποια από τα It-girls, που έχουν υιοθετήσει την τάση σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητάς τους. Δοκιμάστε να τα φορέσετε με μίνι φορέματα, τζιν-πουκάμισο και μπλέιζερ, πλεκτό co-ord, ακόμη και στο γραφείο με το κοστούμι σας ή την αγαπημένη σας tailored φούστα.

Extra tip: Τα λατρεύουμε συνδυασμένα με κάλτσες για ένα look βγαλμένο απευθείας από την παιδική μας ηλικία.

Σχετικές αναρτήσεις

Kαλό μήνα είπαμε; 10 «Μαρτάκια» για να μη σε κάψει ο ήλιος

News Room

9 Απίστευτα Κόλπα για τα Σουτιέν που θα κάνουν ΟΛΕΣ τις Γυναίκες να απορούν που δεν τα ήξεραν νωρίτερα!

News Room

Μία Σπιτική Beauty Συνταγή Για Να Φροντίζεις Τα Χείλη Σου

News Room