magdasnews.gr
Πάμε θέατρο…

Μαρινέλλα – Νατάσα: Αξέχαστο γλέντι για 10.000 θεατές στη Θεσσαλονίκη (video)

Μαρινέλλα - Νατάσα: Αξέχαστο γλέντι για 10.000 θεατές στην Θεσσαλονίκη (video)

Η Μαρινέλλα και η Νατάσα Θεοδωρίδου έδωσαν μία μοναδική συναυλία που καθήλωσε 10.000 θεατές στο “Θέατρο Γης”, στη Θεσσαλονίκη.

Και οι δύο τραγουδίστριες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, αφού βρέθηκαν στην πατρίδα τους την οποία αγαπούν τόσο πολύ και το δέσιμο που έχουν με τους Θεσσαλονικείς, είναι κάτι το μοναδικό και αποτυπώθηκε καθ’όλη τη διάρκεια της βραδιάς.

10.000 θεατές γλέντησαν με την ψυχή τους, χόρεψαν, τραγούδησαν, έκλαψαν με τις καθηλωτικές ερμηνείες των δύο γυναικών.

Στην έναρξη βγήκαν μαζί στη σκηνή φορώντας και οι δύο υπέροχα φορέματα και μετά από λίγο, η Μαρινέλλα άφησε την Νατάσα να μαγέψει το κοινό για περίπου μια ώρα.

Ακολούθησε η Μαρινέλλα, όπου και εκείνη για μια ώρα, με το κέφι, το μπρίο, την υπέροχη κίνηση και την συγκλονιστική της ερμηνεία, έκανε το κοινό να κλαίει από συγκίνηση και κάποιες φορές δείχνοντας την άλλη της πλευρά, έκανε το κοινό να κλαίει από τα γέλια.

Μπορεί να είναι 82 ετών, αλλά μέσα της πάντα κρύβει ένα μικρό “πειραχτήρι” που μόλις βρει το κατάλληλο έδαφος, “ξεπηδάει” από μέσα της και γίνεται ένα μικρό παιδί όπως έγινε πολλές φορές, όταν η ίδια πείραζε τους μουσικούς αλλά και τους θεατές.

Το τελευταίο μισάωρο της υπέρχης αυτής συναυλίας, τις βρήκε αγκαλιασμένες, να ερμηνεύουν αγαπημένες επιτυχίες, παλιές και νέες και οι 10.000 θεατές να φωνάζουν ρυθμικά “κι άλλο κι άλλο”.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου “έλαμψε” μέσα σε ένα φούξια φόρεμα στην δεύτερη της εμφάνιση ενώ η Μαρινέλλα επέλεξε ένα μαύρο σύνολο που της επέτρεπε να κινείται άνετα στη σκηνή και να χορεύει παρασέρνοντας μαζί της στο κοινό.

Η Νατάσα είχε κοντά της τους συγγενείς της, τον αδερφό της τον Θαλή Θεοδωρίδη, με την πανέμορφη σύζυγο του Ρεβέκκα και τις ανηψίες της, αλλά και την κόρη της Χριστιάνα Μπέτα.

Ομολογουμένως, ήταν από αυτές τις βάρδιες που σίγουρα θα μείνει αξέχαστη σε όποιον κατάφερε να βρει το μαγικό χαρτάκι, αφού η συναυλία ήταν από τις πρώτες κιόλας ημέρες που ανακοινώθηκε sold out.

Μαρινέλλα
Μαρινέλλα
Θέατρο Γης
Θέατρο Γης – Θεσσαλονίκη
Μαρινέλλα, Νατάσα Θεοδωρίδου
Νατάσα Θεοδωρίδου
Μάγδα Τσέγκου, Νατάσα Θεοδωρίδου, Πέτρος Κελέσης
Μάγδα Τσέγκου, Ρεβέκκα Θεοδωρίδου, Πέτρος Κελέσης, Θαλής Θεοδωρίδης

Σχετικές αναρτήσεις

Γιώργος και Νίκος Στρατάκης – Σταυρός του Νότου: Κερδίστε προσκλήσεις

News Room A

Γιάννης Πάριος: Καλοκαιρινή Περιοδεία

Newsroom E

Η 3η σεζόν του Jack Ryan έχει “άρωμα Ελλάδας” – Τα πλάνα από την Αθήνα εντυπωσιάζουν (video)

News Room M