Ανάμεσα στις παρουσίες που ξεχώρισαν σε κοσμική εκδήλωση, αυτή της Μαρίνας Σταυράκη τράβηξε ιδιαίτερα την προσοχή, καθώς έδωσε το «παρών» στο πάρτι του Γιώργου Ασημακόπουλου για την ονομαστική του εορτή, συνοδευόμενη από τον Τούρκο σύντροφό της, Μπουλέντ Οζκάν.
Το ζευγάρι δεν πέρασε απαρατήρητο, με την κάμερα της εκπομπής Το Πρωινό να τους προσεγγίζει και τη δημοσιογράφο Ελένη Παπαδόγια να τους απευθύνει ερωτήσεις για τη σχέση τους και την καθημερινότητά τους.
Ο Μπουλέντ Οζκάν μίλησε ανοιχτά για τη σύντροφό του, εκφράζοντας τον θαυμασμό του και χαρακτηρίζοντάς την εντυπωσιακή, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να τη συγκρίνει με τη Marilyn Monroe. Η Μαρίνα Σταυράκη, με χαμόγελο, αποκάλυψε πως αυτό το προσωνύμιο το χρησιμοποιεί και στο κινητό του.
Ο ίδιος ανέφερε ακόμη ότι καταβάλλει προσπάθεια να μάθει ελληνικά, προκειμένου να επικοινωνεί καλύτερα μαζί της, ενώ το ζευγάρι φαίνεται να έχει ήδη διαμορφώσει έναν τρόπο ζωής που μοιράζεται ανάμεσα σε Αθήνα και Κωνσταντινούπολη. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, η Μαρίνα Σταυράκη αναμένεται να ταξιδέψει σύντομα στην Τουρκία.
Μιλώντας στις κάμερες, ο Μπουλέντ Οζκάν δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τη γνωριμία τους, δηλώνοντας: «Αυτή τη στιγμή είμαστε μεταξύ Αθήνας και Κωνσταντινούπολης, αυτά είναι τα σχέδιά μας για τώρα. Και τα δύο μέρη είναι καταπληκτικά. Όταν την είδα και έμαθα ποια ήταν είπα: “Τι όμορφη γυναίκα”. Μπορώ να τη διαχειριστώ».
Από την πλευρά της, η Μαρίνα Σταυράκη μίλησε με θερμά λόγια για τον σύντροφό της, επισημαίνοντας: «Ο σύντροφός μου έχει μια ανατολίτικη νοοτροπία η οποία ξεπερνά το ό,τι έχω ζήσει μέχρι σήμερα. Είναι πολύ ευγενικός, φροντίζει, δίνει ρόλο και αγαπά την γυναίκα».
