25.1 C
Αθήνα
Κυριακή, 24 Μαΐου, 2026
Magda's News
Showbiz

Μαρίνα Σταυράκη: Διασκέδασε με τον Τούρκο σύντροφό της στα μπουζούκια – Φωτογραφίες

Μια νέα δημόσια εμφάνιση με τον Τούρκο σύντροφό της, Μπουλέντ Οζκάν πραγματοποίησε η Μαρίνα Σταυράκη το βράδυ της Κυριακής 27 Απριλίου.

Το ζευγάρι βρέθηκε στο closing πάρτι του Αντώνη Ρέμου και του Χρήστο Μάστορα, σε μία βραδιά γεμάτη ζωντάνια και ανεβασμένη διάθεση, με το κοινό να δημιουργεί μια ιδιαίτερα θερμή ατμόσφαιρα.

Η παρουσία της γοητευτικής φιλολόγου με τον Τούρκο επιχειρηματία σύντροφό της δεν πέρασε απαρατήρητη. Οι δυο τους έδειχναν ιδιαίτερα ευδιάθετοι, απολαμβάνοντας το πρόγραμμα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Διασκέδασαν με τις επιτυχίες των καλλιτεχνών, ενώ δεν έλειψαν και οι στιγμές κατά τις οποίες τραγουδούσαν μαζί με το κοινό, συμμετέχοντας ενεργά στο κλίμα της βραδιάς.

Μάλιστα, κατά την είσοδό τους στον χώρο πόζαραν μαζί στον φακό, χωρίς να επιδιώκουν να αποφύγουν τα βλέμματα, επιβεβαιώνοντας πως πλέον δεν κρύβουν τη σχέση τους, με τις κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους να πληθαίνουν το τελευταίο διάστημα.

Δες τις φωτογραφίες

Η Μαρίνα Σταυράκη και ο σύντροφός της πραγματοποίησαν το πρώτο τους κοινό ταξίδι το Πάσχα και ο προορισμός ήταν η Πάρος.

 

 

Related posts

Σία Κοσιώνη: Η έκπληξη από τον Κώστα Μπακογιάννη και τον γιο τους, οι αγκαλιές και η συγγνώμη στους δημοσιογράφους

ChrisTsiora

Χρήστος Φερεντίνος: Ο 22χρονος γιος του, Δημήτρης, κάνει το τηλεοπτικό ντεμπούτο του στη νέα σειρά εποχής της ΕΡΤ

Magdas News

Αντώνης Ρέμος για τα αρνητικά σχόλια: “Έχω περάσει τόσα στη ζωή μου που είμαι ατσαλωμένος μέσα μου”

Magdas News