26 C
Αθήνα
Κυριακή, 24 Μαΐου, 2026
Magda's News
Showbiz

Μαντώ Γαστεράτου: «Δεν είχα φανταστεί τον εαυτό μου με τρία παιδιά, ο άντρας μου το φαντάστηκε»

Για τη ζωή της με τα τρία παιδιά της, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην τρίτη εγκυμοσύνη της, αλλά και τη δύσκολη φάση της λοχείας μίλησε η Μαντώ Γαστεράτου στον Χάρη Χρονόπουλο και την εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Δεν είχα φανταστεί ποτέ τον εαυτό μου με τρία παιδιά. Το είχε φανταστεί ο Νίκος. Αυτό είναι η αλήθεια, το είδε στη συντροφική μας σχέση. Τα παιδάκια μας είναι οι καρποί της αγάπης μας» ανέφερε αρχικά η Μαντώ Γαστεράτου.

Και σε άλλο σημείο εξομολογήθηκε: «Η τρίτη μου εγκυμοσύνη ήταν πάρα πολύ δύσκολη. Ήταν μια απειλούμενη εγκυμοσύνη, που δοκιμάστηκα. Το κομμάτι της λοχείας, είναι μια περίοδος που οι ορμόνες της γυναίκας είναι σαν να χορεύουν τσα-τσα μέσα της. Υπάρχουν πολλά πράγματα και πολλά συναισθήματα, τα οποία έχουν απορυθμιστεί. Γεννιέται μαζί με το μωρό και μια άλλη,  μια καινούργια γυναίκα».

Να θυμίσουμε ότι η Μαντώ Γαστεράτου στις 22 Σεπτεμβρίου 2018 παντρεύτηκε τον επιχειρηματία Νίκο Ισηγόνη, έπειτα από 2,5 χρόνια σχέσης. Έχουν αποκτήσει τρία παιδιά: τον Γιώργο (γενν. 6 Ιανουαρίου 2020), την Κυβέλη (γενν. 8 Αυγούστου 2022) και τον Χρήστο (γενν. 4 Νοεμβρίου 2024).

Source link

Related posts

Συγκλονίζει η Δήμητρα Βαμακούση: “Στο τραπέζι του γάμου ο Γιώργος ήξερε ότι η μαμά του είχε “φύγει””

Magdas News

Αινιγματική ανάρτηση από την Ρούλα Κορομηλά: “Ματαιοδοξία και συναφή μόνο εμπόδια προκαλούν”

Magdas News

Αντώνης Ρέμος: “Επειδή αγαπάτε τα τραγούδια μας, δεν σημαίνει ότι σας ανήκουμε κιόλας”

Magdas News