25.1 C
Αθήνα
Κυριακή, 24 Μαΐου, 2026
Magda's News
Showbiz

Λούλα Γρηγοριάδη: Συντετριμμένη η αδερφή της Μαρινέλλας – Υποβασταζόμενη στην Μητρόπολη Αθηνών

Λούλα Γρηγοριάδη: Συντετριμμένη η αδερφή της Μαρινέλλας - Υποβασταζόμενη στην Μητρόπολη Αθηνών

Μια από τις πιο συγκλονιστικές στιγμές της σημερινής ημέρας στη Μητρόπολη Αθηνών ήταν η άφιξη της Λούλας Γρηγοριάδη.

Η αδελφή της Μαρινέλλα, η γυναίκα που στάθηκε αθόρυβα δίπλα της για δεκαετίες, εμφανίστηκε συντετριμμένη και υποβασταζόμενη, αδυνατώντας να διαχειριστεί το βάρος της απώλειας.

Η εικόνα της ράγισε καρδιές. Ντυμένη στα μαύρα, όπως αρμόζει στο βαρύ πένθος, φορούσε μαύρα γυαλιά ηλίου για να κρύψει τα δάκρυά της, αλλά η έκφραση του προσώπου της μαρτυρούσε τη βαθιά οδύνη. Κρατούσε ένα μπαστούνι στο αριστερό της χέρι και στηριζόταν από οικείους που την κρατούσαν σφιχτά για να μην καταρρεύσει.

Λούλα Γρηγοριάδη: Συντετριμμένη η αδερφή της Μαρινέλλας - Υποβασταζόμενη στην Μητρόπολη Αθηνών

Η Λούλα και η Μαρινέλλα δεν ήταν απλώς αδελφές. Συγκατοικούσαν τα τελευταία 45 χρόνια και η Λούλα υπήρξε ο «φύλακας άγγελος» της τραγουδίστριας, το σταθερό της στήριγμα σε κάθε βήμα της καριέρας της.

Η κυρία Λούλα, μεγαλύτερη από τη Μαρινέλλα, δεν κατάφερε να βρεθεί στην τελευταία συναυλία της στο Ηρώδειο τον Σεπτέμβριο του 2024, λόγω χειρουργικής επέμβασης, και έτσι έχασε την ευκαιρία να την δει στη σκηνή για τελευταία φορά.

Λούλα Γρηγοριάδη: Συντετριμμένη η αδερφή της Μαρινέλλας - Υποβασταζόμενη στην Μητρόπολη Αθηνών

Related posts

Πέγκυ Τρικαλιώτη: “Θα ήθελα να μην τον είχα γνωρίσει γιατί με έκανε σκουπίδι, ήταν σχεδόν κακοποιητικός”

Magdas News

Ο Δημήτρης Σταρόβας μιλάει για τον τρόπο που “άγγιξε” το πρόβλημα υγείας του απλούς τηλεθεατές

Magdas News

«Μια νύχτα μόνο»: Ο Οδυσσέας μοιράζεται με την Αρετή τα όνειρά του για την οικογένεια που θα φτιάξουν

ChrisTsiora