22 C
Αθήνα
Κυριακή, 24 Μαΐου, 2026
Magda's News
Showbiz

Λόρεν Σάντσεζ: Το μυστήριο με τα κλεμμένα και καμμένα φορέματα στη Βενετία

Η Λόρεν Σάντσεζ βρέθηκε στο επίκεντρο ενός απρόσμενου περιστατικού κατά τους τριήμερους εορτασμούς του γάμου της στη μαγευτική Βενετία. Η 55χρονη νύφη, που είχε επιλέξει συνολικά 27 φορέματα για την ξεχωριστή της μέρα, είδε ένα από αυτά να εξαφανίζεται μυστηριωδώς, ενώ ένα δεύτερο φόρεμα του διάσημου οίκου Dolce & Gabbana τυλίχθηκε στις φλόγες.

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera, το κλεμμένο φόρεμα παραμένει άφαντο από την ημέρα της τελετής, χωρίς να έχει αποσαφηνιστεί ποιος οίκος μόδας ήταν ο δημιουργός του. Η έκπληξη ήρθε όταν μια άγνωστη γυναίκα, κομψά ντυμένη, κατάφερε να περάσει από τους φρουρούς ασφαλείας χωρίς πρόσκληση, και παρότι απομακρύνθηκε ευγενικά από τον χώρο, τα στοιχεία της δεν καταγράφηκαν ποτέ. Υπάρχουν ισχυρές υποψίες ότι η ίδια ήταν υπεύθυνη για την κλοπή.

Παράλληλα, σε έναν υπερπροστατευμένο χώρο όπου φυλασσόταν άλλο ένα ιδιαίτερο φόρεμα, πιθανότατα συνδεδεμένο με την κυρία Μπέζος ή την Ιβάνκα Τραμπ, εκδηλώθηκε φωτιά, η οποία προκάλεσε σοβαρές ζημιές στο ένδυμα. Το περιστατικό συνέβη υπό την επιτήρηση πρώην πεζοναυτών και εταιρείας ασφαλείας, γεγονός που προσθέτει μυστήριο στην υπόθεση.

Σε προσωπικές της δηλώσεις, η Λόρεν αποκάλυψε επίσης τη στιγμή της παράδοξης παράδοσης σχετικά με το νυφικό της: ο Τζεφ την παρακαλούσε να του το δείξει πριν από τη μεγάλη μέρα, αλλά όπως απαιτεί η παράδοση, εκείνη αρνήθηκε ευγενικά, διατηρώντας το στοιχείο της έκπληξης.

Η υπόθεση των φορεμάτων έχει προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον στα μέσα, προσθέτοντας έναν αναπάντεχο τόνο μυστηρίου σε έναν γάμο που ήδη είχε όλα τα φώτα της δημοσιότητας στραμμένα πάνω του.

Related posts

Συγκλονίζει η Έφη Μουρίκη: “Όταν ήμουν μωρό έχασα αυτή την αίσθηση από κάποια λοίμωξη”

Magdas News

Γιάννης Παπαθανάσης: “Στο Άγιο Όρος έχω πάει και μάλιστα παράνομα”

Magdas News

Εδώ ο κόσμος καίγεται και η Τούνη διαφημίζει…

Magdas News