Ο Λευτέρης Ελευθερίου και ο Πάνος Μουζουράκης εμφανίστηκαν στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, αποκαλύπτοντας άγνωστες στιγμές από τη ζωή και την επαγγελματική τους πορεία.
Ο Λευτέρης Ελευθερίου αναφέρθηκε στη συνεργασία τους σε ελληνική σειρά κινουμένων σχεδίων, λέγοντας: «Με τον Πάνο μοιραστήκαμε τις φωνές μας στο ‘Ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος’. Ο Πάνος πάντα αναδείκνυε το κωμικό μου ταλέντο».
Όταν ο Γρηγόρης τον ρώτησε για τη σχέση του με τον χρόνο, ο Ελευθερίου απάντησε με ειλικρίνεια: «Προσέχω περισσότερο, παίρνω βιταμίνες, αλλά ακόμα δεν έχω φτάσει στο σημείο να σκέφτομαι την τελική ευθεία ή να φτιάχνω λίστες με πράγματα που θέλω να κάνω πριν φύγω».
Μιλώντας για προσωπικές στιγμές, ο Λευτέρης εξομολογήθηκε ότι οι βαφτίσεις των παιδιών του και ο γάμος του έγιναν σε στενό οικογενειακό κύκλο, κυρίως για οικονομικούς λόγους, με τη στήριξη των πεθερικών του. Ο Πάνος Μουζουράκης μοιράστηκε επίσης ότι η βάφτιση της κόρης του στην Άνδρο έγινε σε οικογενειακό περιβάλλον, επιβεβαιώνοντας τη διακριτικότητα που και οι δύο επιλέγουν για τις προσωπικές τους στιγμές.
