26 C
Αθήνα
Κυριακή, 24 Μαΐου, 2026
Magda's News
Showbiz

Λένα Αρώνη: «Φίλοι μας όταν παρακολουθούν ελληνική τηλεόραση παθαίνουν σοκ»

Λένα Αρώνη: «Φίλοι μας όταν παρακολουθούν ελληνική τηλεόραση παθαίνουν σοκ»

Η Λένα Αρώνη, μιλώντας στην εκπομπή Breakfast@star και τον Πάνο Παπαδόπουλο, αναφέρθηκε στην πορεία της τηλεόρασης και τα σημερινά δεδομένα.

«Η εκπομπή μου στην ΕΡΤ πηγαίνει πολύ καλά, γιατί έχω βάλει όλη μου την αγάπη σε αυτήν», δήλωσε, προσθέτοντας ότι η τηλεόραση την εμπνέει όταν βοηθάει τον τηλεθεατή να εξελιχθεί και να βελτιώσει τη σκέψη του. Ωστόσο, εξέφρασε την ανησυχία της για τον αυτοαναφορικό χαρακτήρα πολλών εκπομπών, οι οποίες επικεντρώνονται μόνο στα προσωπικά των παρουσιαστών, κάτι που δεν έχει ενδιαφέρον για το κοινό.

Η παρουσιάστρια θυμήθηκε την εποχή της δεκαετίας του 2000, όπου οι τηλεοπτικές συσκέψεις περιλάμβαναν ουσιαστικές συζητήσεις με θέμα και περιεχόμενο. «Η τηλεόραση δεν έχει τέλος, απλώς έχει αλλάξει επίπεδο και αισθητική», τόνισε, εκφράζοντας την ελπίδα της για μια ανανέωση στην τηλεοπτική παραγωγή. Αναφερόμενη στην αντίδραση φίλων της που ζουν στο εξωτερικό, η Λένα Αρώνη ανέφερε πως «όταν παρακολουθούν ελληνική τηλεόραση, παθαίνουν σοκ». Κλείνοντας, έκανε λόγο για τη Eurovision, χαρακτηρίζοντας την ως ένα δυνατό τηλεοπτικό προϊόν, αλλά με την επιθυμία να «ανέβει» η αισθητική της.

Related posts

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Γιατί Δεν Παντρεύεται την Κατερίνα Γερονικολού – «Είμαστε Καλά Όπως Είμαστε»

Magdas News

Η Τρυφερή Αφιέρωση του Δημήτρη Σταρόβα για τα Γενέθλια της Άννας Σταθάκη

Magdas News

Έλλη Κοκκίνου και Φοίβος ξανά μαζί!

Magdas News