magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

Le Marché boutique: Ένας μοναδικός προορισμός μόδας στην καρδιά της Αθήνας που αναβαθμίζει το everyday look της σύγχρονης γυναίκας

Le Marché boutique: Ένας μοναδικός προορισμός μόδας στην καρδιά της Αθήνας που αναβαθμίζει το everyday look της σύγχρονης γυναίκας

Η Le Marché boutique μας υποδέχεται σε έναν μοναδικό προορισμό μόδας στην καρδιά της Αθήνας, ο οποίος αποπνέει πολυτέλεια, art deco αισθητική και ανεπιτήδευτη κομψότητα. 

Σε αυτό το καλαίσθητο περιβάλλον στο Κολωνάκι, κάθε γυναίκα εξερευνά το προσωπικό της στυλ, εκφράζει τη δημιουργικότητά της και αναδεικνύει τη θηλυκότητά της, απολαμβάνοντας μία ξεχωριστή εμπειρία shopping, πάντα με γνώμονα την άνεση και το στυλ. 

Η Le Marché boutique παρουσιάζει στους επισκέπτες της σύγχρονους σχεδιαστές και ανερχόμενα brands που προσεγγίζουν με σύγχρονη και εκλεπτυσμένη ματιά το καθημερινό, luxury στυλ για κάθε γυναίκα. Στo brand mix του καταστήματος ανήκουν σχεδιαστές όπως: Acler, Aje, Alexis, Anine Bing, DVF, Equipment, Francesco Russo, Joseph, Mansur Gavriel, Marina Raphael, Mother, Norma Kamali, Patou, Reco Studio, Rhode, Stella Jean, Ulla Johnson.

Πέρα από ρούχα για ένα ανεπιτήδευτα πολυτελές καθημερινό look, στη Le Marché boutique θα βρείτε επιλογές για party & cocktail εμφανίσεις, καθώς και μια εξαιρετική συλλογή από αξεσουάρ που περιλαμβάνει τσάντες, παπούτσια και κοσμήματα, όλα με την υπογραφή κορυφαίων brands. 

Le Marché: Ηροδότου 19, Κολωνάκι 106 74 | www.lemarche.gr 

Σχετικές αναρτήσεις

22χρονη Λίνα Κοεμτζή, ΑΠΘ: ΣΟΚΑΡΕΙ η τελευταία ανάρτηση στο Instagram – “Θα φύγει και θα…” [photo]

News Room

Να πώς θα κάψεις 500 θερμίδες σε 45 λεπτά – Ο τρόπος που θα λατρέψεις!

News Room

Γλιτώστε χρήματα οργανώνοντας τη ντουλάπα σας

News Room