magdasnews.gr
Πάμε θέατρο…

Launch Event γευσιγνωσίας στη συμπρωτεύουσα για τα νέα menu του μοναδικού “εν λευκώ” catering

Launch Event γευσιγνωσίας στη συμπρωτεύουσα για τα νέα menu του μοναδικού "εν λευκώ" catering

To “Εν Λευκώ” catering  με ένα μοναδικό Launch Event γευσιγνωσίας, παρουσίασε σε πλήθος φίλων αλλά και πολλών επώνυμων καλεσμένων από τον δημοσιογραφικό, πολιτικό , επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό κόσμο της Θεσσαλονίκης εξαιρετικές γαστρονομικές δημιουργίες.

Οι ιδιοκτήτες Γιώργος Μισκάκης, Νίκος Πασχαλάκης , Φώτης Λέων και Κατερίνα Κούτρη υποδέχθηκαν τους λαμπερούς καλεσμένους και τους ξενάγησαν στο εντυπωσιακό σκηνικό που είχε στηθεί από νωρίς στον επιβλητικό χώρο των Παλαιών Σφαγείων – CISCO , καθώς και στις γαστρονομικές απολαύσεις υπό την επιμέλεια του  Chef Βασίλη Μουρατίδη, ενός συνεχώς ανήσυχου chef, που ξέρει να χειρίζεται άψογα την πρώτη ύλη και να δημιουργεί υπέροχες γαστρονομικές εμπειρίες και ρόλους για τα υλικά των πιάτων του πάντα με σεβασμό στην κλασική μαγειρική με μια πιο fusion νότα.
Το  “Εν Λευκώ” Catering στη Θεσσαλονίκη, στηρίζεται σε τέσσερα κύρια συστατικά που κάνει μοναδική την ποιότητα των υπηρεσιών.
Διακεκριμένοι chefs, σύγχρονη κουζίνα, άριστα υλικά για κάθε event. Στόχος η δημιουργία εκλεκτών πιάτων & εδεσμάτων, εμπνευσμένα από τη μεσογειακή κουζίνα, που ενθουσιάζουν κάθε ουρανίσκο με την πρωτοτυπία και τη μοναδικότητα τους.
Η ομάδα του “Εν Λευκώ” ιδανική για catering γάμου, βάπτισης, για party & επιτυχημένα επαγγελματικά events, αναλαμβάνει με πραγματική επιτυχία το catering δεξιώσεων, αφήνοντας εσάς και τους καλεσμένους σας ενθουσιασμένους.
Το  “Εν Λευκώ” Catering παρέχει επίσης την υπηρεσία “private cheffing”, στην  οποία καταρτισμένοι chefs είναι σε θέση να προσφέρουν τις εξαιρετικές γνώσεις τους, μαγειρεύοντας μόνο για σας στο χώρο σας.

Σχετικές αναρτήσεις

Ξεκινούν οι δορυφορικές μεταδόσεις από τη Μετροπόλιταν όπερα της Νέας Υόρκης στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Πρέβεζας

News Room A

Αποκάλυψη μετά απο 45 χρόνια: Η σκηνή του Ιησού που κόπηκε στο μοντάζ – “Υπήρχαν πολλά προβλήματα”

News Room A

«ΕΚΑΒΗ»: Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου 11 και 12 Αυγούστου και περιοδεία σε όλη την Ελλάδα

Newsroom E