Σε συνέντευξή του στην εκπομπή Happy Day με την Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας αναφέρθηκε με ειλικρίνεια και χιούμορ στην εγκυμοσύνη της στενής του συνεργάτιδας, Ελένης Τσολάκη, αλλά και στην πιθανότητα να γίνει νονός του παιδιού της.
Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε για την ευτυχία που αισθάνθηκε όταν έμαθε τα νέα, αποκαλύπτοντας ότι η Ελένη δεν του είχε πει τίποτα σχετικά με την εγκυμοσύνη πριν το ανακοινώσει δημόσια. «Χάρηκα πάρα πολύ, συγκινήθηκα και εύχομαι όλα τα καλά», ανέφερε, εξηγώντας ότι όταν ένας αγαπημένος άνθρωπος περνάει μια τόσο σημαντική στιγμή στη ζωή του, είναι πάντα ιδιαίτερα όμορφο να το μοιράζεσαι μαζί του.
Αναφερόμενος στην πιθανότητα να γίνει νονός του παιδιού της, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ανέφερε με χιουμοριστική διάθεση πως δεν σκοπεύει να αυτοπροταθεί για τον ρόλο του νονού. «Δεν θα αυτοπροταθώ για νονός, η Ελένη ξέρει ότι την αγαπάω πολύ και, αν θέλει κάτι τέτοιο, θα μου το πει», δήλωσε, προσθέτοντας ότι δεν επιθυμεί να φέρει την Ελένη σε δύσκολη θέση, σε περίπτωση που εκείνη είχε άλλες σκέψεις για το ποιος θα αναλάβει αυτόν τον ρόλο. Ωστόσο, συνέχισε, αναγνωρίζοντας ότι αν το ζητήσει, θα είναι πάντα εκεί για να τη στηρίξει.
Η κουβέντα δεν περιορίστηκε μόνο στην εγκυμοσύνη και το ενδεχόμενο να γίνει νονός, αλλά περιλάμβανε και τη σχέση του με την Ελένη Τσολάκη, τονίζοντας τη στενή συνεργασία και φιλία τους. Η αναφορά στην «προστασία» που τώρα δίνουν στην Ελένη λόγω της εγκυμοσύνης της, υπογραμμίζει την καλή τους σχέση και την αμοιβαία φροντίδα που υπάρχει στην καθημερινότητά τους.
Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, με τον χαρακτηριστικό του αυθορμητισμό και την ευγένεια, παρουσίασε για άλλη μια φορά την προσωπική του φιλοσοφία: η αγάπη και η εκτίμηση προς τους κοντινούς του ανθρώπους δεν χρειάζονται υπερβολικές κινήσεις ή αυτοπροτάσεις, αλλά ειλικρινή και ουσιαστική υποστήριξη.
