Πάμε να γνωρίσουμε μια πολυβραβευμένη οικογενειακή επιχείρηση, που βρίσκεται στην άκρη της Ελλάδος , στον ακριτικό μας Έβρο.
Ο Αργύρης Κελίδης ,το 1956 ,από μικρό παιδί γνωρίζει τον κόσμο της ελιάς δίπλα στον πατέρα και την μητέρα του.
Αποφασίζει με την σύζυγό του Νίκη Κελίδου και τη δικιά τους πλέον οικογένεια να δημιουργήσουν από το 1982 το δικό τους ελαιοτριβείο.


Με 200 παγκόσμια βραβεία κοντά για την ποιότητά τους είναι από τα πιο πολυβραβευμένα εξαρετικά παρθένα ελαιόλαδα στην Ελλάδα . Η γκάμα των προιόντων τους δε σταματα μόνο στο πολυβραβευμένο αγουρέλαιό τους. Ιδιαίετρο ενδιαφέρον έχουν και τα φυσικά αρωματισμένα ελαιόλαδά τους. Αλέθουν ελιές με ελληνικά φρούτα και βότανα και μας δίνουν 6 υπέροχα dressings.Ελαιόλαδο με Βασιλικο, λεμόνι, πορτοκάλι, σκόρδο, τσίλι, δυόσμο και τζίντζερ . Επίσης βρίσκουμε φυσικά καλλυντικά με ελαιόλαδο και γλυκό ελιάς!
Καλλιεργούν 13.000 ελαιόδενδρα της τοπικής ποικιλίας Μάκρης, τα ελαιοποιούν στο ιδιόκτητο ελαιοτριβείο τους και τα συσκευαζουν οι ίδιοι στο τυποποιητήριο τους. Εξάγουν τα προιόντα τους σε 25 χώρες σε όλο τον κόσμο. Προϊόντα τους έχουν φτάσει σε όλη την Ευρώπη , στην Νότια Κορέα, στην Ιαπωνία, Ταϊβάν , Νέα Καλυδωνία… μέχρι και στο τραπέζι του Εμίρη του Κατάρ.