magdasnews.gr
Πάμε θέατρο…

Κρυσταλλία Γκαγκώση: Η όμορφη χορογράφος με την καλλιτεχνική διάθεση

Η ενασχόλησή της με τον χορό και τον αθλητισμό ξεκίνησε από 4 ετών με κλασσικό μπαλέτο, μοντέρνο χορό και ρυθμική γυμναστική, συνεχίζοντας μάλιστα με πρωταθλητισμό ως αθλήτρια συγχρονισμένης κολύμβησης.

Η συνεχής παρακολούθηση επαγγελματικών σεμιναρίων χορού ( istd, commercial, hip hop, contemporary, salsa, tango) της έδωσε το έναυσμα να εργαστεί μετά τις σπουδές της ως δασκάλα χορού σε σχολές χορού, ως χορεύτρια στο χώρο του θεάματος και ως μέλος της επαγγελματικής ομάδας μαζορετών του Ολυμπιακού, αναλαμβάνοντας πολύ σύντομα την καλλιτεχνική επιμέλεια χορευτικών παραστάσεων ως χορογράφος. Πλέον έχει τη δική της εταιρεία παραγωγής χορευτικών shows (crystal_luxury_shows) δημιουργώντας τα δικά της κοστούμια, χορογραφίες και χορευτικά project.

Η εμπειρία της ως χορεύτρια επεκτείνεται σε όλους τους χώρους του θεάματος, την τηλεόραση, κέντρα ψυχαγωγίας, θέατρο, video clip και συναυλίες. Ως χορογράφος έχει αναλάβει την καλλιτεχνική επιμέλεια πολλών χορευτικών παραστάσεων σε συνεργασία με τα μεγαλύτερα κέντρα διασκέδασης της Αθήνας και γνωστούς καλλιτέχνες όπως οι: Πάνος Κιάμος, Γιάννης Πλούταρχος, Γιώργος Σαμπάνης, Κατερίνα Στικούδη, Shaya, Κέλλυ Κελεκίδου.

Έχει ακόμα συνεργαστεί με τον Μάρκο Σεφερλή ως χορεύτρια στο θέατρο Δελφινάριο και έχει συμμετάσχει με μεγάλη επιτυχία σε τηλεοπτικά shows ως χορεύτρια (your face sounds familiar, show me the money). Ως μοντέλο είχε πρωταγωνιστικούς ρόλους τηλεοπτικών διαφημιστικών γνωστών εταιρειών όπως: giotis, pills hellas, life, intersport, santa angelica, jumbo, jacobs.

Η Κρυσταλλία κάνει διαρκώς νέα σχέδια για το μέλλον και της αρέσει να εξελίσσεται σε διαφορετικούς τομείς, πάντα με δημιουργική διάθεση!

Απολαύστε την στα βίντεο που ακολουθούν:

Σχετικές αναρτήσεις

Λουκία Βαλάση: Κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι «Ας μην ξημερώσει ποτέ» (video)

News Room A

Η νέα σειρά Α ΤEACHER και η επιστροφή του GREY’S ANATOMY τον Απρίλιο σε FOX & FOX Life!

News Room A

Ο Πολιτισμός «ανθίζει» στην Αττική και το 1ο 15νθήμερο του Αυγούστου – Πρόγραμμα

News Room A