25.1 C
Αθήνα
Κυριακή, 24 Μαΐου, 2026
Magda's News
Της…tv

Κώστας Τσουρός και Ορέστης Τζιόβας σε αντιπαράθεση στον “αέρα”

Κώστας Τσουρός και Ορέστης Τζιόβας σε αντιπαράθεση στον "αέρα"

Στον αέρα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» μίλησε σήμερα ο Ορέστης Τζιόβας, αναφερόμενος στα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν στο Σύνταγμα, όπου διαδηλωτές δέχθηκαν επίθεση με χημικά και κρότου λάμψης από τις αστυνομικές δυνάμεις. Ο ηθοποιός τοποθετήθηκε με έντονο ύφος, προκαλώντας αντιδράσεις από τους παρουσιαστές της εκπομπής.

«Φυσικά και υπάρχουν εξοργισμένοι πολίτες, οι οποίοι μπορεί να αντιδρούν με έναν πιο δυναμικό τρόπο», ανέφερε αρχικά ο Ορέστης Τζιόβας, επισημαίνοντας πως τέτοιες συμπεριφορές συχνά προκύπτουν ως απάντηση σε κρατικές πρακτικές που θεωρούνται καταπιεστικές.

Ο Κώστας Τσουρός, σε μια προσπάθεια να διατηρήσει μια πιο ουδέτερη στάση, επεσήμανε: «Ούτε αυτό είναι αποδεκτό, βέβαια. Κανείς δεν μπορεί να προκαλεί με βία». Ωστόσο, ο ηθοποιός επέμεινε στη θέση του: «Κάποιες φορές, όταν η βία έρχεται από την εξουσία, η απάντηση δεν μπορεί να είναι μόνο ειρηνική. Δεν μπορούμε να μιλάμε θεωρητικά όταν άνθρωποι καταπιέζονται», τόνισε, εκφράζοντας τη δική του οπτική πάνω στο ζήτημα.

Η Άννα Βίσση, που συμμετείχε στη συζήτηση, αντέδρασε λέγοντας: «Δεν είναι έτσι τα πράγματα, η βία γεννά περισσότερη βία». Ο Κώστας Τσουρός προσέθεσε: «Ορέστη, είναι η άποψή σου και η στάση ζωής σου, το καταλαβαίνω, αλλά εγώ πιστεύω ότι η βία δεν είναι λύση. Στη βία δεν απαντάς με βία, αλλά με διάλογο και αλλαγές».

Ο Ορέστης Τζιόβας, κλείνοντας τη συζήτηση, επέμεινε: «Όταν η εξουσία χρησιμοποιεί τη βία για να καταπνίξει την αντίδραση, ο λαός δεν μπορεί να μείνει αμέτοχος».

Η συζήτηση προκάλεσε αντιδράσεις στο τηλεοπτικό κοινό, ανοίγοντας έναν νέο διάλογο γύρω από τον τρόπο αντιμετώπισης της καταστολής και των κοινωνικών κινητοποιήσεων.

Related posts

Συγκινήθηκε ο Νίκος Χαρδαλιάς: Η έκπληξη της οικογένειάς του στον “αέρα” του MEGA

Magdas News

Τηλεοπτικές αλλαγές στο Star: Ποιο πρόγραμμα παίρνει τη θέση του “Shopping Star”;

Magdas News

Μαρία Μπαλοδήμου για Γιώργο Παπαδάκη: “Δεν ξέρω αν είναι τέλος εποχής”

Magdas News