magdasnews.gr
People & Politics

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: “Με έχουν στη μπούκα να με ξετινάξουν όπου με πετύχουν”

Εθνική Συμφωνία: Αυτή είναι η νέα πολιτική κίνηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου

Στα “Μεσάνυχτα” με την Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε καλεσμένος χθες βράδυ ο δημοσιογράφος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στις δηλώσεις που είχε κάνει για τη συμμετοχή της Μάλτας στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision, ενώ παράλληλα κατάφερε να σοκάρει την παρουσιάστρια και τους τηλεθεατές λέγοντας: “Είμαι ένας άνθρωπος τον οποίο, επειδή ακριβώς από τα αριστερά πολλοί αισθάνονται ότι τους απειλώ ιδεολογικά, έχουν στη μπούκα να τον ξετινάξουν όπου τον πετύχουν”.

Κωνσταντίνος Μπογδάνος-Ελεονώρα Μελέτη
Κωνσταντίνος Μπογδάνος-Ελεονώρα Μελέτη
“Είναι ατυχές όταν απομονώνεται κάτι με μια διαδικασία μοντάζ. Είμαι ένας άνθρωπος τον οποίο, επειδή ακριβώς από τα αριστερά πολλοί αισθάνονται ότι τους απειλώ ιδεολογικά, έχουν στη μπούκα να τον ξετινάξουν όπου τον πετύχουν. Όταν λέω ότι αισθάνομαι έναν προβληματισμό ότι προβάλλεται το συγκεκριμένο πρότυπο, θα έπρεπε να πω στα καπάκια «διότι είναι θέμα υγείας». Γιατί υπάρχουν εκεί έξω χιλιάδες αλήτες που θα κάνουν κυριολεκτικά την τρίχα τριχιά”, ανέφερε αρχικά ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.
“Μιλάτε για τον μόνο βουλευτή που έχει προτείνει με άρθρο στην Καθημερινή τη νομοθέτηση του πολιτικού γάμου ομόφυλων ζευγαριών. Αυτό τους πανικοβάλλει» πρόσθεσε αιχμηρά ο δημοσιογράφος και βουλευτής της ΝΔ στην Ελεονώρα Μελέτη. «Όλο το γαϊτανάκι με την υπόθεση της κυρίας από τη Μάλτα δεν είναι τίποτα άλλο από μια προσπάθεια να με βγάλουν φοβικό και απέναντι σε τάσεις της εποχής. Να προσπαθήσουν να με παρουσιάσουν ως φανατικό και αντίπαλο”, συμπλήρωσε στην διαφορετική του συνέντευξη στη “Μεσάνυχτα”, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Σχετικές αναρτήσεις

Έτσι ευχήθηκαν “χρόνια πολλά” στον γιο τους η Μαρίνα και ο Γιώργος Πατούλης

News Room A

Ντόρα Μπακογιάννη: Το συγκινητικό μήνυμα για τον θάνατο της Μαριέττας Γιαννάκου

News Room A

Μιχάλης Τρεμόπουλος μετά την περιπέτεια με τον κορωνοϊό: “Μαθαίνω ξανά να καταπίνω”

News Room A