magdasnews.gr
People & Politics

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Για το υπόλοιπο της ζωής του θα έχει 90% αναπηρία

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Για το υπόλοιπο της ζωής του θα έχει 90% αναπηρία

Δυσάρεστες οι εξελίξεις που αφορούν την υγεία του γνωστού παρουσιαστή, Κωνσταντίνου Αγγελίδη.

Υψηλό ποσό αποζημίωσης επιδίκασε το Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας στον Κωνσταντίνο Αγγελίδη για το τροχαίο ατύχημα που είχε την παραμονή των Χριστουγέννων του 2017 και του δημιούργησε τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει σήμερα.

Στις 24 Δεκεμβρίου 2017 και περίπου στις 06.30 το πρωί ο Κωσταντίνος Αγγελίδης οδηγούσε την δίκυκλη μοτοσικλέτα του επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, στο ύψος της Βούλας. Στο σημείο εκείνο η λεωφόρος Βουλιαγμένης έχει τρεις κύριες λωρίδες ανακατεύθυνσης. Ο παρουσιαστής βρισκόταν στην μεσαία λωρίδα, ενώ ο οδηγός του λεωφορείου βρισκόταν προπορευόμενος στην δεξιά λωρίδα. Την ώρα εκείνη οδηγός του λεωφορείου αιφνιδίως επιχείρησε να μετακινηθεί από την δεξιά λωρίδα στην αριστερή, διερχόμενος από την μεσαία λωρίδα, όπου βρισκόταν ο Κωσταντίνος Αγγελίδης. Με τον τρόπο μπήκε ξαφνικά στην πορεία του παρουσιαστή, ο οποίος επιχείρησε αποφευκτικό ελιγμό, κινούμενος απότομα δεξιά, χωρίς όμως να καταφέρει να αποφύγει την σύγκρουση.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο δικηγόρος του στην εκπομπή “T- Live”, θα έχει πάνω από 90% αναπηρία για το υπόλοιπο της ζωής του. “Αποδείχτηκε εν τέλει ότι το λεωφορείο επιχείρησε έναν ελιγμό αντικανονικό από τη δεξιά λωρίδα στην εντελώς αριστερή λωρίδα και με δεδομένο ότι ήταν και το λεγόμενο λεωφορείο –φυσαρμόνικα έκλεισε όλο το ρεύμα στη λεωφόρο Βουλιαγμένη, με αποτέλεσμα ο Κωνσταντίνος που έκανε τον ελιγμό να μην μπορέσει να αποφύγει την πρόσκρουση. Το κέντρο ελέγχου αναπηρίας, το κρατικό, επιβεβαίωσε τη μόνιμη βλάβη. ¨Έδωσε πάνω από 90% αναπηρία στον Κωνσταντίνο για την υπόλοιπη ζωή του. Καμία δίκη, καμία αποζημίωση δεν μπορεί να αποκαταστήσει το μέγεθος της βλάβης σε αυτόν τον άνθρωπο και το πόσο έχει πληγεί αυτή η οικογένεια”, είπε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος.

Σχετικές αναρτήσεις

Πότε και πού θα γίνει η κηδεία του Γιώργου Τράγκα

News Room A

Το πρώτο τους παιδί απέκτησαν η Έφη Αχτσιόγλου και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος

News Room A

Βασίλης Κικίλιας: Κατέβηκε από το ποδήλατο και βοήθησε μάνα και γιο που έπεσαν θύματα τροχαίου

News Room A