magdasnews.gr
People & Politics

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Δικαιώθηκε στο δικαστήριο για το τροχαίο – Τι λέει ο δικηγόρος του

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Δικαιώθηκε στο δικαστήριο για το τροχαίο - Τι λέει ο δικηγόρος του

Δικαίωση πρωτόδικα για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη. Η ζωή του παρουσιαστή, άλλαξε μέσα σε μια νύχτα όταν τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι μετά από τροχαίο με τη μηχανή του το Δεκέμβριο του 2017. Ο Κωνσταντίνος συνεχίζει να έχει προβλήματα με την υγεία του τρία χρόνια μετά και όπως λέει ο δικηγόρος του στο TLIFE, είναι στην ουσία παραπληγικός.

Τρία χρόνια μετά το τραγικό τροχαίο που άλλαξε τη ζωή του για πάντα αλλά και τη ζωή της συζύγου του Εβελίνας Βαλσάμη που δεν έφυγε λεπτό από το πλευρό του, ο Κωνσταντίνος και η οικογένειά του, δικαιώνονται με την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας, το οποίο όρισε αποζημίωση το ποσό της οποίας δεν μπορεί να αποκαλυφθεί λόγω προσωπικών δεδομένων.

Το TLIFE, επικοινώνησε με τον δικηγόρο της οικογένειας του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, κ. Αγαμένωνα Τάτση  ο οποίος δήλωσε για την απόφαση του δικαστηρίου και την αποζημίωση:

“Δεν θα μπω στο σκέλος του ύψους της αποζημίωσης γιατί η αποζημίωση ποτέ δεν μπορεί να καλύψει τη ζημιά που υπέστη το θύμα αλλά ούτε και τις ανάγκες ενός ανθρώπου που έχει μείνει στην ουσία παραπληγικός και θα πρέπει να καλύψει τις ανάγκες του για το υπόλοιπο της ζωής του”.

Η απόφαση όντως εκδόθηκε σε πρώτο βαθμό. Το κρίσιμο στοιχείο αυτής  της απόφασης είναι το θέμα της υπαιτιότητας και το δικαστήριο  απεφάνθη ότι αποκλειστικός υπαίτιος για την πρόκληση του ατυχήματος ήταν το λεωφορείο του δημοσίου το οποίο δεν ακολούθησε αφενώς  το προκαθορισμένο δρομολόγιο και αφετέρου διενήργησε αιφνιδιαστικό ελιγμό χωρίς να ελέγξει. Διέσχισε δυο λωρίδες με αποτέλεσμα να ανακόψει την πορεία του Αγγελίδη, ο οποίος προσπάθησε να αποφύγει το ατύχημα αλλά δυστυχώς για λιγα λεπτά δεν κατάφερε να αποφύγει το λεωφορείο που του έκοψε το δρόμο.

Για την απόφαση έπαιξε σημαντικό ρόλο σε αυτή την υπόθεση  η τεχνολογία το GPS έδειξε τα ακριβή σημεία των οχημάτων. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόφαση, κατέληξε ο κ. Αγαμέμνων Τάτσης

Πηγή: tlife.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Ανασχηματισμός: O Νικόλας Γιατρομανωλάκης στο Υπουργείο Πολιτισμού

News Room A

Η Νατάσα Παζαΐτη για πρώτη φορά δημοσιεύει video την ώρα που χειρουργεί

News Room A

Μητροπολίτης Φθιώτιδος Συμεών: Αυτοί που κάνουν τον έξυπνο, ας συμβουλευτούν την γερόντισσα Ιωάννα τη γιατρό (video)

News Room A