magdasnews.gr
People & Politics

Κωνσταντίνα Κούνεβα: «Έχω κάνει πάνω από 40 χειρουργεία»

Κωνσταντίνα Κούνεβα: «Έχω κάνει πάνω από 40 χειρουργεία»

«Ούτε εγώ έχω μάθει να βλέπω τον εαυτό μου στον καθρέφτη. Θα πάρει χρόνο. Δε με ενοχλεί», λέει η Κωνσταντίνα Κούνεβα.

«Ο γιος μου είχε πρόβλημα στην καρδιά. Τότε είχε ξεκινήσει η κρίση στη Βουλγαρία και ήρθα στην Ελλάδα. Το 2003 άρχισα να δουλεύω σε συνεργείο καθαρισμού. Όταν ξεκίνησαν οι περικοπές αρχίσαμε να οργανωνόμαστε, κα έτσι έγινε γνωστό ότι είμαι στο σωματείο καθαριστριών και ξεκίνησαν να με απειλούν. Έστειλαν στο σπίτι εξώδικα και έκαναν σκηνικά στη μητέρα μου και το γιο μου», εξήγησε αρχικά η Κωνσταντίνα Κούνεβα.

Η Κωνσταντίνα Κούνεβα πρόσθεσε στη συνέχεια: «Πρέπει να ήταν μετά τις δώδεκα το βράδυ η επίθεση. Νόμιζα έτσι όπως είδα το δράστη ότι πονούσε το στομάχι του και σκέφτηκα να τον ρωτήσω τι έχει, αν θέλει βοήθεια. Εκείνος τότε σηκώθηκε και μου έριξε πάνω μου το βιτριόλι. Έμεινα άφωνη. Άνοιξα το στόμα μου από το ξάφνιασμα και έτσι μπήκε οξύ. Έτρεχα πίσω και τον ρωτούσα γιατί μου το έκανε αυτό. Ήθελα να γυρίσει να τον δω, αλλά δε γύρισε, ανέβηκε στη μηχανή και έφυγε».

«Όταν έμαθα για την Ιωάννα πόνεσα πάρα πολύ, χρειάστηκε χρόνος για να έρθω σε επαφή μαζί της, γιατί ήταν πολύ οδυνηρό. Πρώτα ήρθα σε επικοινωνία με τους γονείς της και μετά με την ίδια. Την έβλεπα φοβισμένη, και προσπάθησα να την κάνω να με εμπιστευτεί. Τώρα είναι πολύ πιο εύκολη η επικοινωνία μεταξύ μας. Ούτε εγώ έχω μάθει να βλέπω τον εαυτό μου στον καθρέφτη. Θα πάρει χρόνο. Έχω κάνει πάνω από 40 χειρουργεία. Έχω μάθει να ζω με τις δυσκολίες. Δε με ενοχλεί», είπε η Κωνσταντίνα Κούνεβα για την επικοινωνία της με την Ιωάννα.

«Θα έρθουν καλύτερες στιγμές, θα κάνουμε τα οράματά μας πραγματικότητα και θα συνεχίσουμε τη ζωή μας περίπου όπως παλιά», ήταν το μήνυμα αισιοδοξίας που έστειλε η Κωνσταντίνα Κούνεβα για το μέλλον, σύμφωνα με το zappit.gr.

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέβασε τον Εθνικό Ύμνο στην νοηματική γλώσσα

News Room A

Τόλης Βοσκόπουλος: Σε στενό οικογενειακό κύκλο η επιμνημόσυνη δέηση για τον πρίγκιπα του ελληνικού τραγουδιού

News Room A

Όλγα Κεφαλογιάννη και Μίνως Μάτσας στην πρώτη τους κοινή τηλεοπτική συνέντευξη

News Room A