26 C
Αθήνα
Κυριακή, 24 Μαΐου, 2026
Magda's News
Showbiz

Κάτια Δανδουλάκη: “Κόντεψα να χάσω την ψυχή μου όταν πέθανε…”

Κάτια Δανδουλάκη: "Κόντεψα να χάσω την ψυχή μου όταν πέθανε..."

Καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» βρέθηκε η Κάτια Δανδουλάκη, μιλώντας με συγκίνηση για τον σημαντικό ρόλο που έπαιξε στη ζωή της ο Μάριος Πλωρίτης, καθώς και για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε μετά την απώλειά του.

«Ο Μάριος ήταν ο δάσκαλός μου στη Σχολή Θεάτρου Τέχνης, αλλά και κάτι πολύ περισσότερο. Ένιωθα ότι η ζωή μου θα έπαιρνε διαφορετική πορεία εξαιτίας του. Όταν “έφυγε”, ένιωσα ότι έχασα ένα κομμάτι της ψυχής μου. Η θλίψη μετατράπηκε σε κατάθλιψη και υπερκόπωση. Εγώ, που είμαι άνθρωπος της χαράς, δεν αναγνώριζα τον εαυτό μου. Ήταν ξεκάθαρο ότι χρειαζόταν βοήθεια», εξομολογήθηκε.

Η Κάτια Δανδουλάκη περιέγραψε πώς κατάφερε να ανακάμψει: «Αποφάσισα να επισκεφθώ γιατρό και, με τη βοήθεια φαρμακευτικής αγωγής αλλά και συμβούλου αυτογνωσίας, μου πήρε 5-6 χρόνια να επανέλθω. Όλο αυτό το διάστημα, όμως, δούλευα. Δεν σταμάτησα ποτέ να είμαι ενεργή. Σήμερα, θυμάμαι τον Μάριο με χαμόγελο. Έχω κρατήσει τις στιγμές χαράς και τα όνειρά μας. Το μόνο που με πονάει είναι η ασθένειά του στο τέλος».

Κλείνοντας, η σπουδαία ηθοποιός τόνισε τη σημασία της στήριξης και της αυτογνωσίας σε δύσκολες περιόδους: «Κάποιες στιγμές στη ζωή μας απαιτούν να δούμε κατάματα τα προβλήματα και να ζητήσουμε βοήθεια. Αυτή η διαδρομή με έκανε πιο δυνατή και πιο συνειδητοποιημένη».

Related posts

Κώστας Ιντζεγιάν: Θα σας σοκάρει το ποσό που έπαιρνε ανά επεισόδιο ο «Μήτσος» από το «Ευτυχισμένοι Μαζί»

ChrisTsiora

Νίκος Βέρτης: “Πριν βγω στην πίστα, κάνω πάντα την προσευχή και τον σταυρό μου”

Magdas News

Γιώργος Λάγιος: “Πρέπει να φύγει η προσευχή από τα σχολεία”

Magdas News