magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

Κάθε μεγάλο ταξίδι ξεκινά μ’ ένα βήμα. Celia Kritharioti Couture Spring/Summer 2023.

Κάθε μεγάλο ταξίδι ξεκινά μ’ ένα βήμα. Celia Kritharioti Couture Spring/Summer 2023.

Εμπνευσμένη από την ήπειρο των μεγάλων αντιθέσεων και της μεγάλης ομορφιάς κι από τα ταξίδια της εκεί, η Σίλια Κριθαριώτη παρουσίασε την Τρίτη, 24 Ιανουαρίου στο Pavillon Cambon Capucines την Couture Συλλογή της για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023 στη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας Υψηλής Ραπτικής.

Όπως σημείωσε και η ίδια: «Κάθε ταξίδι ξεκινά από μέσα μας και δεν έχει να κάνει με τον προορισμό αλλά με την αφετηρία και την επιθυμία μας». Ο χώρος είχε μετατραπεί σε τροπικό δάσος για τις ανάγκες του σόου με πυκνή βλάστηση και μεγάλα δέντρα να ορίζουν το catwalk.

Ξεκίνησε να δουλεύει τη Συλλογή μήνες πριν για να είναι όλα έτοιμα και να αποθεωθεί από τους περισσότερους από 350 καλεσμένους: κορυφαίους δημοσιογράφους μόδας από όλον τον κόσμο, όπως η Sarah Harris και ο Richard Dennan, celebrity stylists, όπως τον στυλίστα της Zendaya, Law Roach, προσωπικότητες της μόδας, όπως η μοναδική Anna Dello Russo, η Σοφία Χατζηπαντελή, την αφρόκρεμα της κοσμικής Αθήνας, την οικογένειά της. Το σόου παρακολούθησαν μέσω Instagram live περισσότεροι από 30.000 unique viewers.

Κάθε ρούχο είχε να διηγηθεί τη δική του ιστορία που συνδέει πολιτισμούς και τεχνικές, ραφιναρισμένα από το ταλέντο και το όραμα της Σίλιας Κριθαριώτη. Στην πασαρέλα είδαμε έντονο κόκκινο, πορτοκαλί, καφέ, πορτοκαλί, κίτρινο και γαλάζιο αλλά και έντονα πράσινο, χρυσό και μαύρο. Υπέροχα φτερά, ζωγραφισμένοι στο χέρι ταφτάδες και animal prints σε φίνα υφάσματα ολοκλήρωναν τα looks: μια ωδή στην ομορφιά του γυναικείου σώματος που πάντα σέβεται και αναδεικνύει η σχεδιάστρια. Φορέματα cocktail και mini dresses, καφτάνια και deux pieces κεντημένα στο χέρι με πολύτιμες πέτρες, κοράλια και χάντρες σε απροσδόκητους χρωματικούς συνδυασμούς αναδεικνύουν την παράδοση του ιστορικότερου ατελιέ της Αθήνας.

Κάθε μεγάλο ταξίδι ξεκινά μ’ ένα βήμα. Celia Kritharioti Couture Spring/Summer 2023.
Hala Khoury, Σίλια Κριθαριώτη
Γιώργος Ντάβλας, Luna De Casanova

Το ταλέντο της διεθνούς σχεδιάστριας, Σίλιας Κριθαριώτη ένωσε προορισμούς και πολιτισμούς μέσα από τη χειροποίητη τέχνη της μόδας. «Υπάρχει μια ενότητα στο σύμπαν, δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς σεβασμό, χωρίς ενσυναίσθηση και ταπεινότητα. Μαζί, μπορούμε να φανταστούμε ένα καλύτερο μέλλον. Αυτή είναι η πιο βαθιά εκδήλωση της ανθρωπισμού, μια δήλωση αγάπης».

Celia Kritharioti Couture Spring/Summer 2023

Κοσμήματα: Celia Kritharioti X Nikolas Frangos
Make up: Μαρία Νικολουδάκη, make up team: Sobeauty Foushi
Μαλλιά: Neville Hair And Beauty
Παπούτσια: Aristi Romani
Turbans: Zeina Baya
Special thanks: νερό Θεώνη

Η Σίλια Κριθαριώτη στηρίζει το Tema Ghana Charity Foundation, την υπέροχη πρωτοβουλία που στόχο έχει να αλλάξει τη μοίρα των παιδιών της Γκάνας: κάθε παιδί αξίζει να έχει εκπαίδευση. Δείτε περισσότερα και κάντε τη δωρεά σας εδώ: https://stnicholasschoolghana.com

Celia Kritharioti Couture Spring/Summer 2023
Celia Kritharioti Couture Spring/Summer 2023

Σχετικές αναρτήσεις

Σου έχουμε την άσκηση που γυμνάζει ταυτόχρονα κοιλιακούς και το εσωτερικό των μηρών

News Room

Το ήξερες; Τι είναι αυτά τα σημάδια που κατά καιρούς βλέπουμε στα μάτια μας;

News Room

Κοπέλα έχασε 78 κιλά χάρη σε μία εφαρμογή στο κινητό! Δοκίμασέ την κι εσύ..

News Room