24.3 C
Αθήνα
Κυριακή, 24 Μαΐου, 2026
Magda's News
Showbiz

Κατερίνα Λιόλιου: «Δεν Λογοδοτούμε για το Δέρμα που Δείχνουμε»

Η Κατερίνα Λιόλιου μίλησε ανοιχτά για τη σχέση της, την εικόνα της και τα στερεότυπα που συνεχίζουν να κυριαρχούν στη δημόσια σφαίρα, σε μια ειλικρινή συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» το βράδυ της Τρίτης (1/7/2025).

Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε σχέση εδώ και τρία χρόνια με τον ηθοποιό Χάρη Παπατζανή, δηλώνοντας πως δεν επιδιώκει να κρύβει τίποτα από τη ζωή της:
«Δεν είναι κάτι που κρύβω. Θέλω να ζω κανονικά, να βγαίνω με τις παρέες μου, με τον σύντροφό μου. Δεν νιώθω ότι κάνω κάτι κακό».

Αναφερόμενη στην αρνητική κριτική που έχει δεχθεί για τις εμφανίσεις της, ξεκαθάρισε πως δεν νιώθει την ανάγκη να απολογηθεί για την εικόνα της:
«Δεν χρειάζεται να λογοδοτούμε για το πόσα εκατοστά δέρμα θα δείξουμε ή θα κρύψουμε. Κατανοώ ότι δεν έχει χωνευτεί από όλους ακόμα, αλλά εγώ λειτουργώ σαν να είναι ήδη αυτονόητο».

Η ίδια επεσήμανε πως οι γυναίκες πρέπει να έχουν το ίδιο δικαίωμα έκφρασης με τους άντρες, είτε πρόκειται για την ενδυματολογική τους επιλογή είτε για τη σκηνική παρουσία τους.
«Κάθομαι όπως νιώθω άνετα. Είναι καιρός να καταλάβουμε ότι οι γυναίκες κάνουν ό,τι θέλουν — όπως οι άντρες».

Αναφερόμενη στα social media, σχολίασε πως προτιμά να δίνει βάση στην αγάπη του κόσμου και όχι στα λίγα αρνητικά σχόλια:
«Γιατί να εστιάσουμε στα 50 αρνητικά σχόλια και να αγνοήσουμε τις 20.000 καρδούλες; Δεν το θεωρώ δίκαιο για τη δουλειά και την προσπάθειά μας».

Η Κατερίνα Λιόλιου αποκάλυψε ότι το πραγματικό «κλικ» στην καριέρα της έγινε με το τραγούδι «Κατερινάκι Σου», όπου ένιωσε για πρώτη φορά ότι ο κόσμος την αναγνωρίζει για κάτι μοναδικό.

Παράλληλα, ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την ίδια και τον σύντροφό της σε κοινή βόλτα στη Γλυφάδα, σε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού που γενικά κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή.

Related posts

Γιώργος Καράβας: “Υπάρχουν πράγματα που προσβάλλουν την αισθητική μου”

Magdas News

Τατιάνα Μπλάτνικ: «Η Ελλάδα είναι το σπίτι μου» – Ο λόγος που έμεινε στη χώρα μας μετά το διαζύγιο από τον Νικόλαο Ντε Γκρες

ChrisTsiora

Παγκόσμιο σοκ: Συνελήφθη πασίγνωστος και πολύ αγαπητός ηθοποιός!

Magdas News