magdasnews.gr
Πάμε θέατρο…

Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας: Μια τρελή συμμετοχή φίλε Καρναβαλιστή, 3ο μέρος

Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας: Μια τρελή συμμετοχή φίλε Καρναβαλιστή, 3ο μέρος

Μια τρελή συμμετοχή φίλε Καρναβαλιστή, αυτή την περίεργη εποχή είναι ότι πιο τονωτικό για το φετινό τηλεοπτικό-διαδικτυακό Καρναβάλι του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας. 

Στην τελική ευθεία μπαίνει αυτό το ειδικών συνθηκών Καρναβάλι, που είναι το φετινό για το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας. Η πιο δραστήρια αποκριάτικη ομάδα σε Ήπειρο και Αιτωλοακαρνανία έκανε φέτος τρομερή υπέρβαση και θα συνεχίσει με το ίδιο τέμπο μέχρι το τέλος που είναι το Σάββατο 13 Μαρτίου.

Το ερχόμενο Σάββατο 6 Μαρτίου  στις 7 το απόγευμα  το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας ζωντανά από το Youtube και το κανάλι του CINEMATICON TV  (πατήστε εγγραφή  για να δείτε την κορύφωση των φετινών εκδηλώσεων) πραγματοποιεί την 3η ενότητα, το 3ο μέρος του φετινού ιδιαίτερου Καρναβαλιού.

Μια διαδικτυακή εκδήλωση, με μουσικά, χορευτικά, θεατρικά δρώμενα και με τη συμμετοχή του κόσμου, να στέλνει τις ευχές του, τα σχόλιά του, στη ζωντανή μετάδοση του Σαββάτου, ελάτε να μοιραστούμε αποκριά. Να μοιραστούμε χιούμορ, να τσαλακωθούμε, να σατιρίσουμε τους ίδιους μας τους εαυτούς, να εκτεθούμε. Αυτή είναι η αποκριά αυτό είναι το Καρναβάλι. 

Επειδή μπαίνουμε για τα καλά στην τελική ευθεία του φετινού ειδικών συνθηκών Καρναβαλιού: Φίλες και φίλοι του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας οι ώρες και οι μέρες περνούν και οι διαδικασίες για το φετινό τηλεοπτικό-διαδικτυακό Καρναβάλι 2021 συνεχίζονται… Γεμίζουμε τις στιγμές μας με Αποκριά με κάθε τρόπο, Με βίντεο (όταν τραβάμε με το κινητό η λήψη να είναι στο πλάι) με χιουμοριστικά σκέτς από το Youtube κάνουμε βέβαια χρήση και του tik tok . Βίντεο λίγων δευτερολέπτων ή μέχρι 5 λεπτά από τον παλιό καλό ελληνικό κινηματογράφο, αλλά και βίντεο με θέμα την αποκριά φορώντας τις Αποκριάτικες στολές μας από τα σπίτια μας. Δεν υπάρχει περιορισμός στην επιλογή του σατυρικού θέματος, δημιουργείτε και συμμετέχετε! Τα βίντεο που δημιουργούμε τα στέλνουμε στο email : [email protected] μέχρι 8 Μαρτίου!

Η συμμετοχή όλων μας είναι σημαντική. Ελάτε να μοιραστούμε γέλιο, χαρά, κέφι, ζωντάνια, αυτή τη δύσκολη εποχή. Όσοι –όσες  δηλώσουν τη συμμετοχή τους και είναι από χορευτικό, μουσικό ή θεατρικό σχήμα και όχι μόνο  μπορούν να επικοινωνήσουν με τους Σπύρο  Πλέουρα (6947565249) και Σπύρο Παπαδιώτη (6985809447).

 

Σχετικές αναρτήσεις

Όσα έγιναν στο 28ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας “Νύχτες Πρεμιέρας”

News Room A

ΚΑΡΜΕΝ στο Μικρό Broadway – ελεύθερη διασκευή Κώστα Παπαπέτρου

News Room M

Οn line εργαστήρια σαββατοκύριακου Mαρτίου στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

News Room A