29.9 C
Athens
Δευτέρα, 15 Αυγούστου, 2022
More

  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Καλό μήνα! Δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Τετάρτη 1η Σεπτέμβρη 2021

  Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 01 Σεπτεμβρίου 2021 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Δείτε τι επιφυλάσσουν τα άστρα για εσάς.

  Υποδεχόμαστε τον Σεπτέμβριο με αισιοδοξία, αλλά και προσοχή στην επικοινωνία

  Σύμφωνα με το myastro.gr, καλωσορίζουμε τον Σεπτέμβριο με την Σελήνη να παραμένει στους Διδύμους μέχρι το πρωί. Δίνει την ευκαιρία στα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) και της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) να απολαύσουν στιγμές έντονα επικοινωνιακές και κοινωνικές, στιγμές διασκέδασης που θα φέρουν νέες γνωριμίες.

  Ιδιαίτερα το τρίγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Δία στον Υδροχόο λίγο μετά τα μεσάνυχτα μας βοήθα να υποδεχτούμε το νέο μήνα με θετικό τρόπο. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν θετικοί οιωνοί σε σχέση με θέματα που απασχολούν το κοντινό περιβάλλον. Παράλληλα, σε κοινωνικό επίπεδο έχουμε την δυνατότητα να προσεγγίσουμε πρόσωπα που μπορούν να μας παρέχουν χέρι βοήθειας και στήριξης στην επαγγελματική μας ζωή. Ζητήματα καρδιάς είναι πιθανό να προκύψουν αφού επικοινωνούμε ευθέως τα συναισθήματα μας. Απαραίτητο είναι βέβαια να μην εκφράζουμε σκέψεις που δεν μας εκπροσωπούν στην πραγματικότητα περιπλέκοντας τις οποίες καταστάσεις βιώνουμε.

  Λίγο πριν τις 9:00 το πρωί η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο δίνοντας το σύνθημα για τρυφερότητα, οικογενειακές στιγμές και προσωπική περισυλλογή. Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο της κυβέρνησης της βοηθώντας μας να ανακαλύψουμε την ουσία των οικογενειακών σχέσεων, να εκτιμήσουμε αυτά που μας παρέχουν τα οικεία πρόσωπα. Κυκλοθυμικές τάσεις και έντονη συναισθηματική φόρτιση είναι πιθανό να προκαλέσουν μικροεντάσεις προβληματίζοντας τους γύρω μας.

  Είναι προτιμότερο να απομακρυνθούμε για λίγο παίρνοντας απόσταση από καταστάσεις που δεν είναι εύκολο να διαχειριστούμε. Κυκλοθυμία μπορεί να προκαλέσουν και καταστάσεις του παρελθόντος που επανέρχονται και απαιτούν αποδοχή και άμεση αντιμετώπιση. Μετά το μεσημέρι το τετράγωνο της με τον Ερμή στον Ζυγό δεν μας επιτρέπει να εκφράσουμε αρμονικά ότι νιώθουμε και μας προβληματίζει. Οι ανασφάλειές εκδηλώνονται με απότομο τρόπο στην οικογένεια, στον σύντροφο, στους συνεργάτες μας. Καλό είναι να αποφύγουμε συζητήσεις που μπορεί να έχουν καθοριστικό χαρακτήρα σε διαπροσωπικό επίπεδο.

  Μεταβλητά Ζώδια πού είστε γεννημένοι στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες)  νιώθετε έλλειμμα ενέργειας, απογοήτευση από συμπεριφορές σημαντικών προσώπων για εσάς.

  Προσοχή καθώς βρισκόμαστε μία ημέρα πριν την αντίθεσή του Άρη από την Παρθένο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες που σας καθιστά ευάλωτους σε ψεύδη, εξαπατήσεις, εξωπραγματικά σχέδια που δεν έχουν καμία ρεαλιστική βάση. Προστατεύστε τον εαυτό σας φροντίζοντας να κρατήσετε ενεργειακό απόθεμα και να είσαστε επιφυλακτικοί με δεσμεύσεις και υποσχέσεις που μπορεί να υπάρξουν στον εργασιακό χώρο. Τα φαινόμενα απατούν και αυτό σας αφορά άμεσα αυτό το χρονικό διάστημα.

  - Advertisement -

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ