magdasnews.gr
Πάμε θέατρο…

Καλαισθησία και μοναδικότητα μέσα από τα έργα της γνωστής ζωγράφου, Ιωάννας Ευθυμίου, στην 23η διοργάνωση των Voiles des Saint Tropez

Το όνομα της ζωγράφου Ιωάννας Ευθυμίου είναι ένας πάρα πολύ καλός λόγος να μας γεμίζει με υπερηφάνεια ως Έλληνες.

Με πολλές διεθνείς βραβεύσεις στο ενεργητικό της και τους πίνακές της να ανήκουν σε δημόσιες και ιδιωτικές συλλογές σε όλο τον κόσμο, η Ιωάννα κάνει τη χώρα μας γνωστή στο εξωτερικό και τα ξένα μέσα ενημέρωσης γράφουν διαρκώς για το έργο της.

Η διεθνούς φήμης ζωγράφος παρουσίασε μία μοναδική έκθεση με έργα της στο Saint Tropez, με την ευκαιρία της 23ης διοργάνωσης των Voiles des Saint Tropez, που γίνεται κάθε χρόνο και μαγεύει το κοινό που έρχεται από όλο τον κόσμο για να παρακολουθήσει από κοντά τις επιδείξεις των εντυπωσιακών σκαφών στη Γαλλική Ριβιέρα.

Η έκθεση έγινε στο Saint Tropez Lounge club, που είναι και ο κεντρικός ναυτικός όμιλος της περιοχής, καθώς και το σημείο συνάντησης γνωστών προσωπικοτήτων, όπου η Ιωάννα Ευθυμίου εντυπωσίασε το κοινό με τα Pop έργα της σε έντονα χρώματα που είχαν σαν ήρωες τη Brigitte Bardot, τη Μόνα Λίζα αλλά και τη Βασίλισσα Ελισάβετ της Αγγλίας. Η ειδική βραδιά που παρατέθηκε ήταν κάτι ξεχωριστό και ιδιαίτερο, με πολύ κόσμο και ιδιαίτερα τιμητικές κριτικές για τα έργα της διάσημης ζωγράφου.

Η Ιωάννα Ευθυμίου που ζει, εργάζεται και εκθέτει τα έργα της τα τελευταία χρόνια κυρίως στο Μονακό, έκανε ένα δυνατό ξεκίνημα σε μία τοποθεσία ιδιαίτερου στυλ και κουλτούρας της Νότιας Γαλλίας όπως είναι το Saint Tropez. Χαρακτηρίζεται ως η “ζωγράφος των Βασιλιάδων” και έχει κατακτήσει τον τίτλο της “ROYAL ARTIST” στο ARTIST του Λονδίνου, στην εκδήλωση για το Ζαφειρένιο Ιωβηλαίο της Βασίλισσας Ελισάβετ ΙΙ, που πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία δύο εκθέσεις ζωγραφικής της.

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Μάριος Φραγκούλης συνάντησε μετά από χρόνια τη σπουδαία Deborah Myers σε μια μοναδική συναυλία στο Βεάκειο Θεάτρο

News Room M

Nικολέτα Κωνσταντινίδου: Η γοητευτική τραγουδίστρια σε ένα νέο music cover (video)

News Room M

Ανοιξε θεαματικά η αυλαία του ‘This is Athens City Festival’ με το πικ νικ στην Ακαδημία Πλάτωνος

News Room A