26 C
Αθήνα
Κυριακή, 24 Μαΐου, 2026
Magda's News
Showbiz

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Το Πρώτο Μήνυμα για τον Γιο της – «Είστε Πραγματικά Συγκινητικοί»

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Κίμων Κουρής έγιναν γονείς για πρώτη φορά, καλωσορίζοντας το νέο μέλος της οικογένειάς τους στις 6 Σεπτεμβρίου. Η ηθοποιός ανακοίνωσε το ευτυχές γεγονός στο Instagram, δημοσιεύοντας την πρώτη τρυφερή φωτογραφία με τον γιο τους.

Λίγες ημέρες μετά, η Ιωάννα ευχαρίστησε τους followers της για τις ευχές που δέχτηκε μέσω Instagram stories. «Σας ευχαριστώ τόσο πολύ για τα μηνύματά σας. Είστε πραγματικά συγκινητικοί. Ανταποδίδω σε όλους τις ευχές σας. Μακάρι κάθε μέρα να ήταν πλημμυρισμένη με τόση αγάπη και να ανταλλάσσαμε μόνο τόσο γλυκά λόγια μεταξύ μας», έγραψε η ηθοποιός, τονίζοντας ότι η αγάπη δεν χρειάζεται πάντα ιδιαίτερη αφορμή.

Το ζευγάρι απολαμβάνει ήδη τα πρώτα 24ωρα με το μωρό τους, μοιράζοντας την ευτυχία και την τρυφερότητα αυτού του μοναδικού κεφαλαίου στη ζωή τους.

Related posts

Νίκολα Πελτζ: Η σύζυγος του Μπρούκλιν Μπέκαμ παίρνει χαρτζιλίκι από τον πατέρα της 1.000.000 δολάρια τον μήνα

Magdas News

Αναστάτωση στο θέατρο με την Τάνια Τσανακλίδου – Μεταφέρθηκε με πόνους στο νοσοκομείο

Magdas News

Ο Άγγελος Λάτσιος έγινε χειμερινός κολυμβητής

Magdas News