21.6 C
Athens
Τετάρτη, 25 Μαΐου, 2022
More

  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Ινοβλάστες για Ξεκούραστο Νεανικό Βλέμμα – Ξαναδώστε στο πρόσωπο νεανική ματιά με τις συμβουλές του Δρ. Γιώργου Ανδρεανίδη

  Φυσικό botox με ινοβλάστες. Νέα τεχνική για ανόρθωση των φρυδιών, για ανανέωση του Βλέμματος. Μας συμβουλεύει ο πλαστικός & επανορθωτικός χειρουργός Γιώργος Ανδρεανίδης.

  Το πρόσωπο δείχνει αρκετά χρόνια νεότερο με ‘’Φυσικό botox’’ μια μέθοδος που χρησιμοποιεί έγχυση ινοβλαστών  τόσο στην άκρη του φρυδιού όσο και κατά μήκος του με αποτέλεσμα να ανασηκώνεται το φρύδι και να νεαροποιεί το Βλέμμα.

  Πρόκειται για μια σχετικά απλή τεχνική με εξαιρετικά αποτελέσματα, όπου απομονώνουμε και χρησιμοποιούμε ινοβλάστες από τον δικό μας λιπώδη ιστό.

  Τα αποτελέσματα φαίνονται αμέσως γιατί δίνουμε άμεσα τον χαμένο με το πέρασμα του χρόνου όγκο που στηρίζει τα φρύδια. Τα φρύδια μη έχοντας τον απαραίτητο στηρικτικό ιστό χαλαρώνουν και σακουλιάζουν δημιουργώντας ένα κουρασμένο βλέμμα καθώς τα φρύδια πέφτουν και μαζί τους και τα άνω βλέφαρα.

  Το μεγάλο πλεονέκτημα της νέας μεθόδου είναι η φυσικότητα και η διάρκεια του αποτελέσματος. Με το Brow lift με ινοβλάστες το βλέμμα ανοίγει και ανανεώνεται όλο το πρόσωπο.

  Η μέθοδος γίνεται στο ιατρείο και διαρκεί 30’. Σε τοπική αναισθησία γίνεται με τροποποιημένη τεχνική η λήψη των ινοβλαστών από τον λιπώδη ιστό. Γίνεται πλύση του αναρροφημένου υλικού με ειδικά εμπλουτισμένα συστατικά πλύσης ώστε να έχουμε πλούσιο σε ινοβλάστες υλικό. Στη συνέχεια γίνεται η εμφύτευση των ινοβλαστών με μια μικροσκοπική σύριγγα στο πλαϊνό μέρος των φρυδιών. Το αποτέλεσμα είναι άμεσα εμφανές με το πρώτο κοίταγμα στον καθρέπτη.

  Με τους ινοβλάστες μπορούμε να διορθώσουμε και τους μαύρους κύκλους βελτιώνοντας ακόμα περισσότερο το κουρασμένο βλέμμα.

  Η μέθοδος μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για το ταλαιπωρημένο ντεκολτέ όπως και για τα χέρια.

  ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΔΡΕΑΝΙΔΗΣΟ Γιώργος Ανδρεανίδης, είναι πλαστικός & επανορθωτικός χειρουργός, με άρτια εκπαίδευση, στα πιο διακεκριμένα Πανεπιστημιακά Κέντρα της Γερμανίας και της Βραζιλίας και με εμπειρία εκατοντάδων Αισθητικών & Επανορθωτικών επεμβάσεων στην Ελλάδα και το Εξωτερικό. Είναι μέλος της Ελληνική Εταιρία Πλαστικής Επανορθωτικής & Αισθητικής Χειρουργικής (Ε.Ε.Π.Ε.Α.Χ.),  της Γερμανικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής (Vdpc), της DGPRÄC(Germania) και της ISAPS (International Society Ästhetik Plastic Surgery).
  Είναι διπλωματούχος του German Board of Plastic Surgery και έχει άδεια ασκήσεως Επαγγέλματος στην Γερμανία. Από τον Φεβρουάριο του 2003 είναι εγκατεστημένος μόνιμα στην Ελλάδα.
  Το 2007 ίδρυσε το επιτυχημένο κέντρο ΜΒΑ – Medical Beauty Athens, με συστήματα νέας τεχνολογίας για την περιποίηση προσώπου και σώματος. Είναι συνεργάτης των κλινικών: Ερρίκος ΝτινάνΙασώ General και Μητέρα. Έχει δημοσιεύσει πολλά ιατρικά άρθρα σε πολλά καταξιωμένα Διεθνή και Ελληνικά επιστημονικά περιοδικά καθώς επίσης έχει επιμεληθεί ιατρικά ρεπορτάζ σε ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια και ραδιόφωνα. Είναι παντρεμένος κι έχει τρία παιδιά.
  Η εκπαιδευτική του πορεία, με χρονολογική σειρά εξελίσσεται ως εξής:
  • 1992: Ο Γιώργος Ανδρεανίδης αποφοίτησε από την ιατρική σχολή Friedrich Wilhelm Universitaet της Βόννης (Γερμανία).
  • 1992-1994: Ειδικεύτηκε στην Χειρουργική Ορθοπεδική στο Νοσοκομείο «Maria Hilf» στο Troisdorf της Κολωνίας.
  • 1994-1997: Ειδικεύτηκε στην Γενική Χειρουργική και Τραυματολογία στο “Franziskus-Krankenhaus” στο Linz.
  • 1997-2002: Την ειδίκευσή του στην Πλαστική Χειρουργική την ξεκίνησε το 1997 και αποφοίτησε το 2002 από την Πανεπιστημιακή Κλινική της Κολωνίας, με καθηγητή τον N. Olivari.
  • Το 2002 και για περίπου ένα χρόνο μετεκπαιδεύτηκε στην Βραζιλία, από τον Ivo Pitanquy έναν από τους κορυφαίους στον κόσμο της Πλαστικής και Αισθητικής χειρουργικής.
  • 2002 – 2003: Μετεκπαίδευση στην Βαλτιμόρη, στην Κλινική του καθηγητή Οscar Ramirez, παγκοσμίως γνωστού για την τεχνική του ενδοσκοπικού facelift.
  - Advertisement -

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ