magdasnews.gr
Πάμε θέατρο…

Ίμβριος-Ζέρβα-Σεβαστός-Κότση: Στα backstage της αφίσας της πιο “loca” παρέας διασκέδασης (video)

Ίμβριος-Ζέρβα-Σεβαστός-Κότση: Στα backstage της αφίσας της πιο "loca" παρέας διασκέδασης (video)

Με πολύ «loca», που σημαίνει τρέλα, στην διάθεσή τους, φωτογραφήθηκαν για την έναρξη των νυχτερινών τους εμφανίσεων, προκαλώντας ήδη, πριν από την πρεμιέρα τους, κυκλοφοριακό «κομφούζιο» στον Πειραιά, δηλώνοντας πανέτοιμοι, για την πρεμιέρα τους, το Σαββάτο 7 Μαΐου.

Ο Πέτρος Ίμβριος, μπαίνει δυναμικά στην οικογένεια του «Loca Stage», και μαζί με την Ηλιάννα Ζέρβα, τον Χρήστο Σεβαστό και, αλλά και την Βάσω Κότση, έρχονται, να απογειώσουν το κέφι και το γλέντι, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, στο hot spot διασκέδασης του Πειραιά.

Για τις ανάγκες μάλιστα, του βίντεο πρόμο για τις ανάγκες της συνεργασίας τους, χρειάστηκε να βγούνε στους κεντρικότερους δρόμους του Πειραιά, με τον Πέτρο Ίμβριο, να προκαλεί εντύπωση στους οδηγούς και τους περαστικούς, βλέποντάς τον, να κάνει, μέχρι και ωτοστόπ. Με την χημεία τους να έχει ταιριάξει, από τα «καμαρίνια» κιόλας, όλοι τους υπόσχονται, το πιο ανεβαστικό και ξεσηκωτικό πρόγραμμα.

Ο Πέτρος Ίμβριος, ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες διασκεδαστές, ο Χρήστος Σεβαστός, ένας, πολλά υποσχόμενος ερμηνευτής, η Ηλιάννα Ζέρβα, το νέο ελπιδοφόρο αίμα του λαϊκού πενταγράμμου, και η εκρηκτική Βάσω Κότση, θα δίνουν «Loca» διάθεση στις νύχτες μας, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, στο Loca Stage! H πρεμιέρα τους είναι, αυτό το Σάββατο, 7 Μαΐου!

Σχετικές αναρτήσεις

«Δράκουλας»: Επετειακή προβολή στο Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας για καλό σκοπό

News Room A

“Το πάρτυ της ζωής μου” με την Ελένη Ράντου στο Θέατρο Διάνα

News Room A

Ηλιάννα Ζέρβα: Στα backstage του “Βρες Καμία Άλλη” με πρωταγωνιστή τον Ιάσονα Παπαματθαίου από τις “8 Λέξεις” (video)

News Room A