magdasnews.gr
Πάμε θέατρο…

Ηλίας Μακρίδης και Μάνος Ξυδούς υπόσχονται πως τα “Χριστούγεννα θα είσαι εδώ” (video)

Ηλίας Μακρίδης και Μάνος Ξυδούς υπόσχονται πως τα "Χριστούγεννα θα είσαι εδώ" (video)

Μια υπέροχη ροκ μπαλάντα σε μουσική Ηλία Μακρίδη με τη φωνή του Μάνου Ξυδούς που έχει γράψει και τους στίχους, έρχεται να μας συνοδεύσει στην αντίστροφη μέτρηση για την πιο αγαπημένη γιορτή, τα Χριστούγεννα.

Η μελωδία του Ηλία Μακρίδη συναντά τη γλυκιά μελαγχολική ατμόσφαιρα του συνιδρυτή των Πυξ Λαξ και μαζί δημιουργούν έναν ύμνο στη μεγαλύτερη γιορτή του χρόνου.

Το «Χριστούγεννα (θα είσαι εδώ)» ακούστηκε για πρώτη φορά το 2010 τρεις μήνες μετά το θάνατό του «πρίγκηπα της δυτικής όχθης» ενώ το 2017 ο Ηλίας Μακρίδης το συμπεριέλαβε στο προσωπικό του album «…Όταν έκανα ευχές»  που κυκλοφόρησε από την Panik Platinum. 

«” Ήταν άβολο και αμήχανο, εκμυστηρεύεται ο Ηλίας Μακρίδης, αλλά πιστεύω ότι κανείς δεν έχει το δικαίωμα να κρατήσει τη φωνή και τα λόγια του Μάνου κλειδωμένα και να μην τα μοιραστεί με τους χιλιάδες φίλους του που τον αγάπησαν. Άλλωστε αυτή πιστεύω ότι είναι και η μαγεία της Τέχνης μας ~πως συνεχίζει να υπάρχει και να συντροφεύει τις ψυχές και τα συναισθήματα των ανθρώπων ακόμη και μετά από εμάς.» 

Τι πιο γλυκό να ακούς έναν καλλιτέχνη που λάτρευε τα Χριστούγεννα να τραγουδά για «Αυτή τη νύχτα που σταμάτησε ο χρόνος», την πιο μαγική νύχτα όπου ο ερωτευμένος ζητά ένα και μόνο θαύμα -να βρεθεί ξανά μαζί με την αγαπημένη του.

Θα είσαι εδώ. Άγιο Φως, Αγάπη, Συντροφικότητα,Ανθρωπιά, Ελπίδα   

Σχετικές αναρτήσεις

Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας: Μια τρελή συμμετοχή φίλε Καρναβαλιστή, 3ο μέρος

News Room A

Έκθεση ζωγραφικής της Άννα Γκιώτη, «Nowhere to go»

News Room A

Tο θρυλικό Μ.Βutterfly σε σκηνοθεσία Ανδρέα Βουτσινά, με τους Αλέκο Αλεξανδράκη και Κώστα Αρζόγλου, οn demand

News Room A