26 C
Αθήνα
Κυριακή, 24 Μαΐου, 2026
Magda's News
Showbiz

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Διακοπές στην Ύδρα Λίγο Πριν το Γάμο της – Καυτές Φωτογραφίες και Αποκαλύψεις

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ζει μια από τις πιο όμορφες φάσεις της ζωής της, καθώς ετοιμάζεται να παντρευτεί τον αγαπημένο της, Γιάννη Καραβασάνη.

Λίγες μέρες πριν από το μεγάλο γεγονός, το μοντέλο και παρουσιάστρια επέλεξε να απολαύσει στιγμές χαλάρωσης στο πανέμορφο νησί της Ύδρας.

Καυτές βουτιές και λεοπάρ μπικίνι

Με ένα σέξι λεοπάρ μπικίνι, η Ηλιάνα τράβηξε όλα τα βλέμματα στην παραλία, απολαμβάνοντας το μπάνιο της μαζί με την παρέα της. Οι φωτογραφίες που μοιράστηκε στο Instagram απέδειξαν πως μαυρίζει εντατικά, προετοιμαζόμενη για να είναι η πιο λαμπερή καλλονή στον γάμο της.

Η σχέση και το επόμενο βήμα

Η σχέση της με τον αρχιτέκτονα από τον Βόλο, Γιάννη Καραβασάνη, είχε περάσει από δοκιμασίες, αλλά η επανασύνδεση τους ήταν γεμάτη ειλικρίνεια και αγάπη. Η Ηλιάνα έχει μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση τους, τονίζοντας πως πλέον νιώθει ότι έχει βρει τον πρίγκιπά της και πιστεύει σε ένα «happy end».

Όσο για το γάμο τους, έχει αποκαλύψει ότι μέχρι στιγμής έχουν κάνει πολιτικό γάμο, αλλά δεν αποκλείει το ενδεχόμενο για θρησκευτικό, ακόμα και παραδοσιακό, με πολλά νυφικά σχεδιασμένα από φίλους της.

Ο σύντροφος της ζωής της

Ο Γιάννης Καραβασάνης είναι αρχιτέκτονας με έδρα την Αθήνα και επικεφαλής του αρχιτεκτονικού γραφείου A for Architecture. Η αφοσίωσή του στη δουλειά του και το πάθος του για την αρχιτεκτονική τον κάνουν ξεχωριστό για την Ηλιάνα, που πλέον έχει βρει έναν άνθρωπο με τον οποίο μπορεί να δείξει και την ευάλωτη πλευρά της.

Related posts

Αντώνης Καφετζόπουλος: “Όποιος λέει ότι δεν φοβάται το τέλος λέει ψέματα στον εαυτό του”

Magdas News

Βρισηίδα Ανδριώτου: “Δεν είχα αντοχές και έπαθε σοκ ο οργανισμός μου”

Magdas News

Τριαντάφυλλος για τον χωρισμό του από τη Δήμητρα Σιαμπάνη: «Όταν γύρισα από το Survivor τα πράγματα ήταν όλα διαφορετικά»

Magdas News