25.1 C
Αθήνα
Κυριακή, 24 Μαΐου, 2026
Magda's News
Της…tv

Ηλιάνα Μαυρομάτη: Η στιγμή που «χτυπάει» ο σεισμός στον αέρα της ΕΡΤ

Ηλιάνα Μαυρομάτη: Η στιγμή που «χτυπάει» ο σεισμός στον αέρα της ΕΡΤ

Το απόγευμα της Τρίτης, γύρω στις 5, σημειώθηκε σεισμική δόνηση 2,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, με επίκεντρο την περιοχή της Αγίας Παρασκευής στην Αττική.

Την ώρα του περιστατικού, η ηθοποιός Ηλιάνα Μαυρομάτη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ, και οι παρουσιαστές έσπευσαν να καθησυχάσουν τους τηλεθεατές και τους παρευρισκόμενους στο πλατό. «Έγινε ένας σεισμός. Ψυχραιμία, παρακαλώ. Είναι εντάξει», δήλωσε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, προσπαθώντας να ηρεμήσει την κατάσταση.

Η Ηλιάνα Μαυρομάτη, με χιούμορ, ρώτησε: «Σεισμός ήταν ή απλώς άνοιξε μία πόρτα;», προκαλώντας χαμόγελα στο στούντιο.

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου απάντησε με αφοπλιστική ψυχραιμία: «Κάτι συνέβη. Ή σεισμός ή κάτι συνέβη. Θα μας πουν». Μετά την παρέμβαση των παρουσιαστών, η εκπομπή συνεχίστηκε κανονικά, με την εκπομπή να αποπνέει αίσθημα ηρεμίας στους θεατές.

Related posts

Κωνσταντίνος Βασάλος: “Η Καινούργιου κι ο Λιάγκας έχουν μόνο δημοσιογράφους και δεν έχουν παίκτες ριάλιτι”

Magdas News

Σταματίνα Τσιμτσιλή: “Όσο απολαμβάνω το Happy Day θέλω να το κάνω”

Magdas News

Παιχνίδια Εκδίκησης: Ο Άγης καταγγέλλει την Μαρίνα για ενδοοικογενειακή βία

Magdas News