Η απώλεια του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον Ιανουάριο, άφησε ένα μεγάλο κενό στον καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό κόσμο. Η μητέρα του, κα Αγγελική, μίλησε για τη συναισθηματική θλίψη και την αναπόφευκτη δυσκολία που βιώνει μετά την απώλεια του γιου της, στην εκπομπή Πρωινό, μοιράζοντας τα συναισθήματα και τις τελευταίες στιγμές τους.
Η κα Αγγελική εξήγησε πως η ζωή της έχει αλλάξει ριζικά χωρίς τον Ιάσονα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είμαι ¼ ανθρώπου χωρίς τον Ιάσονα. Το πώς ζω, άστα να πάνε, πονάνε πάρα πολύ. Ούτε στον χειρότερο εχθρό μου αυτό το πράγμα». Τα λόγια της αποτυπώνουν τον πόνο και την απόγνωση μιας μητέρας που χάνει το παιδί της, τον άνθρωπο που ήταν ο ίδιος ο κόσμος της.
Εκείνο που προκαλεί βαθιά συγκίνηση είναι η αναφορά της στην τελευταία συζήτηση που είχε με τον γιο της. Η κα Αγγελική θυμάται με πόνο τα λόγια που αντάλλαξαν πριν από τον θάνατό του. «Είχαμε συμφωνήσει με τον Ιάσονα, όποιος φύγει πρώτος, ο άλλος θα τον κάψει», ανέφερε, εξηγώντας ότι η συζήτησή τους είχε πάρει μια συγκινητική τροπή όταν ο Ιάσονας της είπε: «Μη το λες, καμιά φορά φεύγουν πρώτα τα παιδιά». Αυτά τα λόγια της πρόβλεψης και η θλιβερή πραγματικότητα που ακολούθησε δείχνουν την βαθειά σύνδεση που υπήρχε μεταξύ τους.
Η μητέρα του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη αποκάλυψε επίσης τα τελευταία λόγια του γιου της, τα οποία είναι μια συγκλονιστική εκδήλωση της αγάπης του. «Μου είπε “σε αγάπησα πολύ μαμά, με όλη μου τη ζωή”», είπε, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης στους θεατές.
Η συνέντευξη αυτή έφερε στην επιφάνεια την ανθρώπινη πλευρά μιας τραγωδίας που συνεχίζει να αφήνει έντονο αποτύπωμα στην οικογένεια, τους φίλους και όλους όσοι γνώριζαν τον Ιάσονα. Η κα Αγγελική, με τα λόγια της, μας υπενθυμίζει την ανείπωτη θλίψη που φέρνει η απώλεια ενός παιδιού, αλλά και την αγάπη που συνεχίζει να υπάρχει, παρά την απουσία.
