magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

Η Ζέτα Μακρυπούλια όσο μεγαλώνει ομορφαίνει: Flashback στο style της 29 χρόνια μετά την πρώτη εμφάνισή της!

Η Ζέτα Μακρυπούλια όσο μεγαλώνει ομορφαίνει: Flashback στο style της 29 χρόνια μετά την πρώτη εμφάνισή της!

Η ομορφιά της αδιαμφισβήτητη από τότε που την πρωτοείδαμε στο «Ciao ANT1» και στο πλευρό της Ρούλας Κορομηλά. Το 15χρονο τότε κορίτσι έκανε τα πρώτα του βήματα στον καλλιτεχνικό χώρο, μεταπηδώντας (επιτυχημένα) εν έτει 1993 από το modelling στην τηλεόραση. Από τότε μέχρι σήμερα η πορεία της λαμπρή και η εμφάνισή της καθηλωτική…

Με πολλές αλλαγές στο στυλ και στα μαλλιά της, με σκαμπανεβάσματα στο βάρος της, φαίνεται να βρήκε την «χρυσή τομή» και πλέον είναι στα καλύτερά της. Το «Ρουκ Ζουκ» τής έφερε σίγουρα τύχη τόσο στα επαγγελματικά, με τηλεθεάσεις που χρυπάνε κόκκινο, όσο και εμφανισιακά, με την ίδια να απολαμβάνει μια σιλουέτα μοντέλου και στυλ… βγαλμένο από catwalk! Εμείς σας δείχνουμε τη… φοβερή αλλαγή της μέσα στα χρόνια, για να διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι πώς ένα τόσο γνώριμο πρόσωπο ήταν πραγματικά… αγνώριστο!

H Ζέτα πέρασε από πολλά… στυλιστικά στάδια, με επιλογές outfits που ορισμένες φορές δεν την κολάκευαν καθόλου – το αντίθετο, την έκαναν να δείχνει μεγαλύτερη από την ηλικία της και πιο «γεμάτη».

Το 2005 μέχρι το 2007 μάς συστήνεται ως «Αμαλία» στο «Παρά Πέντε», κουβαλώντας λίγα επιπλέον κιλά, που τη δυσκολεύουν στις επιλογές της. Εκείνη προτιμά τότε φαρδιές γραμμές στα looks της και μέσα από loose μπλούζες και μάξι φορέματα θέλει να κρύψει τα αδύναμα σημεία της. Σε 3 χρόνια καταφέρνει να αδυνατίσει αρκετά και λίγο πριν τη δούμε στον ρόλο της παρουσιάστριας του DWTS στον ΑΝΤ1 (2010-2013) έχει… αναλογίες μοντέλου.

Στρέφεται πλέον σε πιο στενά κομμάτια, που αφήνουν αρκετό… δέρμα ακάλυπτο, δίνοντας έμφαση στα κοψίματα. Η αγάπη της στα ψηλοτάκουνα είναι διαχρονική (τουλάχιστον για τις βραδινές της εμφανίσεις), ενώ είναι φανατική των minimal αξεσουάρ, αφήνοντας τη συνολική της εικόνα να κάνει δήλωση μόδας!

Δείτε το αφιέρωμα από το περιοδικό YOU που κυκλοφορεί:

Σχετικές αναρτήσεις

Γιαούρτι | Εκτός Από Θρεπτικό Είναι Και Πολυδιάστατο

News Room

Ο οίκος Vardas παρουσίασε τη γυναικεία συλλογή Beachwear S ‘ 23 για καλό σκοπό

News Room

Γυναικολογικός έλεγχος: Ποιες εξετάσεις χρειάζονται οι γυναίκες;

News Room