magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

Η Υβόννη Μπόσνιακ έκλεψε τις εντυπώσεις στο catwalk του LASKOS για τα 10 χρόνια MadWalk

Η Υβόννη Μπόσνιακ έκλεψε τις εντυπώσεις στο catwalk του LASKOS για τα 10 χρόνια MadWalk

Η βραδιά των MadWalk ήταν μια βραδιά γεμάτη μόδα, μουσική και ξεχωριστές εμφανίσεις. Μια από αυτές τις εμφανίσεις, που έκλεψε τις εντυπώσεις, ήταν και η πασαρέλα της Υβόννης Μπόσνιακ για την κολεξιόν του σχεδιαστή Γιάννη Λάσκου.

Η συλλογή «LASKOS BLACK EDITION» δημιουργήθηκε ειδικά για τα 10 χρόνια MadWalk. Ο σχεδιαστής Γιάννης Λάσκος δημιούργησε μια συλλογή με μαύρα αρχιτεκτονικά σύνολα σε διαφορετικές υφές και λάμψεις με φουτουριστική διάθεση, επηρεασμένα από το ανδρόγυνο look των εικόνων του διάσημου φωτογράφου μόδας Helmut Newton. 

Πρωταγωνίστρια και μεγάλη έκπληξη της βραδιάς, η Υβόννη Μπόσνιακ, η οποία περπάτησε και έκλεισε το show του σχεδιαστή μετά από αποχή 10 ετών από τις πασαρέλες   . 

Φανταστική ήταν και η εμφάνιση του γκρουπ Dimmy and the Bad Heart οι οποίοι ήρθαν από το Λονδίνο ειδικά για την επετειακή βραδιά 10 Years  MadWalk 2020 και «έντυσαν» μουσικά το show του Γιάννη Λάσκου με το single τους “For You” .

Σχετικές αναρτήσεις

Το σώμα σας μετά την εγκυμοσύνη: 4 μεγάλες αλήθειες

News Room

20 λήψεις που θα σε κάνουν να δηλώσεις τρελά ερωτευμένος με την Κατερίνα Γερονικολού!! Τη γυναίκα αυτό πώς να μην τη θελήσεις; (Pics)

News Room

Δες με ποιους τρόπους θα αλλάξεις την εμφάνισή σου και θα δείχνεις πιο αδύνατη από ποτέ

News Room A