magdasnews.gr
People & Politics

Η Βίκυ Τσοχατζοπούλου απαντά στις κατηγορίες της ξαδέρφης του Άκη Τσοχατζόπουλου: “Θα κινηθώ νομικά”

Η Βίκυ Τσοχατζοπούλου απαντά στις κατηγορίες της ξαδέρφης του Άκη Τσοχατζόπουλου: "Θα κινηθώ νομικά"

Η Βίκυ Τσοχατζοπούλου, θέλησε να απαντήσει σστις κατηγορίες της ξαδέρφης του Άκη Τσοχατζόπουλου, μέσα από το “Πρωινό” του ΑΝΤ1. 

Όλα ξεκίνησαν, όταν η ξαδέρφη του αείμνηστου υπουργού μιλώντας στην εφημερίδα Espresso τον περασμένο μήνα είχε κατηγορήσει την σύζυγό του πως τον κακομεταχειριζόταν.

«Η κυρία Σταμάτη δεν μπορούσε να φροντίσει τον Ακη λόγω της πάθησής της, την οποία γνωρίζουν όλοι. Δεν ήταν τυχαία στο Δρομοκαΐτειο… Πολλές φορές με είχε καλέσει το βράδυ αργά στο σπίτι της και μου είχε πει: “Δεν τον θέλω. Εδώ είναι φιλοξενούμενος. Να τον πάρεις, όπως υποσχέθηκες, να τον φροντίσεις εσύ!” Ο εξάδελφός μου πέθανε από τις κατακλίσεις.

Συγκεκριμένα ανέφερε: “Σε αντίθεση με αυτή την κυρία – την ξαδέρφη του Άκη- η οποία επέλεξε να με κατηγορήσει σε συνεντεύξεις σε εφημερίδες και διαδικτυακά κανάλια, εγώ επιλέγω τη νομική οδό για να αποκαταστήσω την αλήθεια. Εάν ο σύζυγός μου έζησε τόσο καιρό, με τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε, το οφείλει αποκλειστικά και μόνο σε εμένα και όχι σε αυτή την κυρία την οποία ο Άκης Τσοχατζόπουλος είχε διώξει από το σπίτι μας”

Σχετικές αναρτήσεις

Αναστάσιος Παπαδόπουλος: Έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ

News Room A

Η Νανά Παλαιτσάκη παραιτήθηκε απ’ τον Φουρθιώτη και καπάκι χώρισε

News Room A

Βασίλης Κικίλιας: Απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης στον Εθνικό Κήπο

News Room A