magdasnews.gr
Πάμε θέατρο…

Η συναρπαστική συναυλία «Μεγάλες Ώρες» από το Ηρώδειο στο Youtube

«ΜΕΓΑΛΕΣ ΩΡΕΣ»
του συνθέτη Ανδρέα Κατσιγιάννη
με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών

Συμμετείχαν:
Γλυκερία
Δημήτρης Μπάσης
Ελεάννα Βαρελά
και ο Jonathan Jackson

Το πολυδιάστατο μουσικό έργο του συνθέτη Ανδρέα Κατσιγιάννη «Μεγάλες Ώρες» μόλις κυκλοφόρησε στο YouTube.
Μία μαγική βραδιά έζησαν οι χιλιάδες θεατές, που κατέκλυσαν το ασφυκτικά γεμάτο Ηρώδειο σε μια sold out παράσταση, για να παρακολουθήσουν την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022 το πολυδιάστατο μουσικό έργο του συνθέτη Ανδρέα Κατσιγιάννη, «ΜΕΓΑΛΕΣ ΩΡΕΣ», με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών υπό την διεύθυνση του μαέστρου Στάθη Σούλη.


Οι συγκλονιστικές ερμηνείες της Γλυκερίας, του Δημήτρη Μπάση, της Ελεάννας Βαρελά και του κατόχου 5 βραβείων Emmy, Αμερικανού μουσικού και ηθοποιού, Jonathan Jackson, μαζί με 100 χορωδούς από τρεις διαφορετικές χορωδίες δημιούργησαν μια από τις πιο κατανυκτικές στιγμές που έχουμε ζήσει κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης.

Ο μεγάλος μας πρωταγωνιστής, Νικήτας Τσακίρογλου στο ρόλο του αφηγητή συνέδεε με μοναδικό τρόπο την πολυπρόσωπη μουσική τριλογία του συνθέτη.

Στην συναυλία του Ηρωδείου παρουσιάστηκαν τα δύο άλμπουμ «Της Σιωπής ο Τόπος» και «Κεχαριτωμένη», από την τριλογία «ΜΕΓΑΛΕΣ ΩΡΕΣ» του συνθέτη Ανδρέα Κατσιγιάννη. Στης «Σιωπής τον Τόπο», το Άγιο Όρος, βιώνονται συνέχεια οι «ΜΕΓΑΛΕΣ ΩΡΕΣ» της παρουσίας του Φωτός. Και οι ώρες γίνονται μεγαλύτερες όταν η του αενάου Φωτός Μητέρα, η «Κεχαριτωμένη» μεταδίδει το Φως της, σ’ αυτούς που το αναζητούν.

Μία κατανυκτική προσευχή, που ακούστηκε σαν το θρόισμα του ανέμου κάτω από τη σκέπη του σεπτού Αγιορείτικου ουρανού στον Αττικό Ουρανό.

Βρείτε ολόκληρη την συναυλία στο YouTube εδώ:

Συμμετείχαν οι χορωδίες:
“Chorus Vivendi”, μαέστρος Ιωάννης Βρυζάκης
Χορωδία «Μελωδοί» Νέας Σμύρνης, μαέστρος Γεώργιος Ζιάκας
Χορωδία Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, μαέστρος Νίκος Χιώτογλου

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: Πεμπτουσία

Τα δύο άλμπουμ «Της Σιωπής ο Τόπος» και «Κεχαριτωμένη» κυκλοφορούν σε CD και βινύλιο και σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες

Σχετικές αναρτήσεις

Mezzo Athens: Λαμπερή πρεμιέρα για τον Ηλία Βρεττό και τη Demy

News Room M

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΟΙΡΑΡΑΚΗ

News Room M

Τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής της Αγγελικής Αγγελίδη με τίτλο “Euphoria”, στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου

News Room M