magdasnews.gr
People & Politics

Η Σοφία Μπεκατώρου για τις 37 καταγγελίες για τις αθλήτριες ”Ξαφνικά ξύπνησαν και είπαν κάτι από τη φαντασία τους;”

«Οι φορείς γνωρίζουν. Γνωρίζει η ομοσπονδία, γνωρίζει η ολυμπιακή επιτροπή και το υπουργείο και μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει κάτι, δεν έχουν κληθεί σε απολογία οι άνθρωποι που κατηγορούνται και βρίσκονται σε χώρους με παιδιά»


Για τη σοκαριαστική καταγγελία, της αθλήτριας της ενόργανης γυμναστικής, Μαρίας Παπάκου, η οποία βίωσε σεξουαλική κακοποίηση από προπονητή της, τοποθετήθηκε στην εκπομπή LIVE NEWS η Σοφία Μπεκατώρου.

H γυναίκα που άνοιξε τον… ασκό του Αιόλου δίνοντας το παράδειγμα σε πολλές άλλες- είπε ότι όλοι γνωρίζουν τι συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες.

«Οι φορείς γνωρίζουν. Γνωρίζει η ομοσπονδία, γνωρίζει η ολυμπιακή επιτροπή και το υπουργείο και μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει κάτι, δεν έχουν κληθεί σε απολογία οι άνθρωποι που κατηγορούνται και βρίσκονται σε χώρους με παιδιά».

Και συμπλήρωσε: «Πρέπει να σταματήσουμε να αναρωτιόμαστε αν γίνονται ή αν δεν γίνονται αυτά αλλά πώς θα σταματήσουν οι συμπεριφορές αυτές και αν θέλουμε έναν υγιή αθλητισμό».

« Νιώθω ότι πρέπει να αντιδράσει το αθλητικό κίνημα. Δεν μπορεί να μην υπάρχει κανένας μηχανισμός που να κινητοποιείται όταν υπάρχουν 37 καταγγελίες. Ξαφνικά αυτές οι αθλήτριες… ξύπνησαν και είπαν κάτι από τη φαντασία τους;», κατέληξε η κ. Μπεκατώρου.

Σχετικές αναρτήσεις

Σοφία Μπεκατώρου: “Βόλευε που δεν μιλούσαμε” – Τι δηλώνει ένα χρόνο μετά το ξέσπασμα του #metoo στην Ελλάδα

News Room A

Η συγκλονιστική ανάρτηση της Άντζελας Γκερέκου λίγο μετά την κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου

News Room A

Λατινοπούλου: Η ιστορία της “ωραίας Θεσσαλονικιάς” από την πολιτική μέχρι το μασχάλη- gate

News Room A