magdasnews.gr
Πάμε θέατρο…

Η σειρά-φαινόμενο “The Walking Dead” επιστρέφει απόψε στο Fox Greece για να ολοκληρώσει τον 10ο κύκλο της

Η σειρά-φαινόμενο "The Walking Dead" επιστρέφει απόψε στο Fox Greece για να ολοκληρώσει τον 10ο κύκλο της

Το “The Walking Dead”, η σειρά που κατάφερε να αλλάξει το μετα-αποκαλυπτικό σύμπαν στη παγκόσμια τηλεόραση, επιστρέφει απόψε στο Fox Greece για να ολοκληρώσει τον 10ο κύκλο της.

Η πανδημία κατάφερε να αλλάξει τα δεδομένα και στις τηλεοπτικές παραγωγές με αποτέλεσμα το τέλος της ιστορίας των ανθρώπων που βρίσκονται σε έναν πόλεμο ενάντια στην απόλυτη καταστροφή του πλανήτη, να ολοκληρώνεται λίγους μήνες μετά από το τελευταίο επεισόδιο του πρώτου μέρους της σειράς.

Μέσα από έξι μοναδικές ιστορίες, οι οποίες περιστρέφονται γύρω από αγαπημένους χαρακτήρες της σειράς, το “The Walking Dead” αναμένεται να μας κρατήσει το ενδιαφέρον τα βράδια της Δευτέρας, μέσα από το Fox Greece. Όπως όλα δείχνουν έχουμε μπροστά μας έναν πολλά υποσχόμενο και εξαιρετικά εκρηκτικό κύκλο επεισοδίων.

Το Kingdom είχε πέσει, το Hilltop σχεδόν καταστράφηκε και η Alexandria εγκαταλείφθηκε για να προετοιμαστεί για την τελική μάχη. Ωστόσο, όταν η ομάδα ήρθε αντιμέτωπη με τον  βέβαιο θάνατο, κατάφερε να ανασυγκροτηθεί, να πολεμήσει και να βγει νικήτρια ενάντια σε κάθε απειλή που βρέθηκε στον δρόμο της.

Το αίτημα των εκατομμυρίων τηλεθεατών της σειράς, γίνεται πραγματικότητα. Η Maggie επιστρέφει δυναμικά, προσπαθώντας να καλύψει το κενό που άφησε πίσω του ο Rick αλλά και η Michonne, ενώ θα κάνουν την εμφάνισή τους καινούργια πρόσωπα, μεταξύ των οποίων είναι ο Robert Patrick ( γνωστός από το Terminator 2: Judgment Day, Scorpion) ως Mays, η Hilarie Burton Morgan ( με συμμετοχές στα One Tree Hill, White Collar) ως Lucille και ο Okea Eme-Akwari (από τις σειρές Greenland, Cobra Kai) ως Elijah.

Το Fox Greece παρουσίασε νωρίτερα και τα πρώτα λεπτά του νέου επεισοδίου που κάνει πρεμιέρα απόψε στις 22:40, με την συνάντηση της Maggie και του Neagan να μυρίζει…. μπαρούτι.

Σχετικές αναρτήσεις

Καλοκαίρι στον Θόλο του ΚΠΙΣΝ: Μυθολογίες

News Room A

Το πρώτο βιβλίο – μαρτυρία για το νέο κορωνοϊό: «3πλο Τζακ Ποτ» του Αλέξη Αλεξίου

News Room A

Η συνάντηση της Αγγελικής Αγγελίδη με τον Πρέσβη της Κορέας

News Room A