Ο Μάκης Δελαπόρτας μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μοιράστηκε προσωπικές αναμνήσεις από τη ζωή του με μεγάλες σταρ του ελληνικού κινηματογράφου, όπως η Ρένα Βλαχοπούλου, η Αλίκη Βουγιουκλάκη και η Μάρθα Καραγιάννη.
Στην αναφορά του για τη Ρένα Βλαχοπούλου, είπε: «Η Ρένα δεν ήταν χαρτοπαίχτρα, δεν έπαιζε ποτέ με λεφτά. Όταν όμως έχανε, είχε γκρίνια», αποκαλύπτοντας με χιούμορ την ανθρώπινη πλευρά της αγαπημένης κωμικού.
Ο ηθοποιός θυμήθηκε επίσης την καθημερινότητα στο σπίτι της Βλαχοπούλου, όπου η ίδια φρόντιζε το νοικοκυριό και μαγείρευε για τους φίλους της. «Η Ρένα ήταν για εμένα δεύτερη μητέρα. Στο σπίτι της ήταν μια απλή γυναίκα, γεμάτη ζεστασιά και φροντίδα», ανέφερε, εξιστορώντας στιγμές με την ηθοποιό που αγαπούσε να μαγειρεύει το «σοφρίτο» για τους φίλους της.
Όσον αφορά την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ο Δελαπόρτας την περιέγραψε ως την ιδανική οικοδέσποινα, λέγοντας: «Μετά από τις παραστάσεις, μας καλούσε στο σπίτι και μας μαγείρευε μακαρόνια με κιμά. Ήταν απίθανη στη φιλοξενία της, αλλά την εκνεύριζαν τα φλας».
