magdasnews.gr
People & Politics

Η πρώτη φωτογραφία του Κωνσταντίνου Αγγελίδη λίγο πριν το κρίσιμο χειρουργείο του.

Η πρώτη φωτογραφία του Κωνσταντίνου Αγγελίδη λίγο πριν το κρίσιμο χειρουργείο του.
Όπως διαβάσαμε στο newspistol και τον  Χάρη Λεμπιδάκη, ο Κωσνταντίνος Αγγελίδης, “μπήκε στο  νοσοκομείο σήμερα πρωί για να πραγματοποιήσει την πιο δύσκολη επέμβαση στο κεφάλι του.

Την επέμβαση έχουν αναλάβει δύο εξαιρετικοί γιατροί, οι οποίοι θα επιχειρήσουν να μεταφέρουν ένα μικρό κόκκαλο από το κεφάλι στο μπροστινό εσωτερικό μέρος του μετώπου.

Αυτό γίνεται καθώς δεν θέλουν να πάρουν ξένο μόσχευμα, για να αποφευχθεί κάποια λοίμωξη που παλαιότερα τον είχε ταλαιπωρήσει σε άλλα χειρουργεία.

Το 15ήμερο μετά το χειρουργείο θα είναι κρίσιμο και από εκεί και πέρα ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης έχει ένα ακόμα χειρουργείο, αυτή τη φορά στα μάτια του, καθώς από το ατύχημα και όλα όσα έχει υποστεί, έχει ανέβει ο στραβισμός του.Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε από το site μας το πρωί και στην συνέχεια από την σύζυγό του Εβελίνα Βαρσάμη που ζήτησε την ευχή όλων να πάει καλά και αυτή η δοκιμασία του Κωνσταντίνου.  Το  χειρουργείο το  έχουν αναλάβει δυο εξαιρετικοί γιατροί, ο πλαστικός χειρουργός Κωνσταντίνος Αλέξανδρου και ο νευροχειρουργός Κανάρης Παναγόπουλος”¨.

Ευχόμαστε να πάνε όλα καλά για εκείνον και την οικογένειά του

 

Σχετικές αναρτήσεις

Hγούμενος Εφραίμ: «Πρέπει να εμβολιαστούμε όλοι, η εκκλησία δεν απορρίπτει την επιστήμη»

News Room A

O Κώστας Μπακογιάννης πάντρεψε ζευγάρι με κουμπάρο ένα… πάντα!

News Room M

Τόλης Βοσκόπουλος: Αυτοί είναι οι κληρονόμοι της περιουσίας του

News Room A