26 C
Αθήνα
Κυριακή, 24 Μαΐου, 2026
Magda's News
People & Politics

Η πρώτη αντίδραση Αυγενάκη μετά τη διαγραφή του: Δεν παραδίδει την έδρα!

Δεν παραδίδει την έδρα του ο Λευτέρης Αυγενάκης μετά την απόφαση να διαγραφεί από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Η απόφαση του προέδρου και πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη για την διαγραφή μου απο την Κ.Ο. του Κόμματός μας είναι απόλυτα σεβαστή. Έδωσα εξηγήσεις σχετικά με το συμβάν και ζήτησα δημοσίως συγγνώμη» γράφει σε ανάρτησή του, τονίζοντας πως παραμένει βουλευτής.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Λευτέρη Αυγενάκη:

Η απόφαση του Προέδρου και Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη για την διαγραφή μου απο την Κ.Ο. του Κόμματός μας είναι απόλυτα σεβαστή.

Έδωσα εξηγήσεις σχετικά με το συμβάν και ζήτησα δημοσίως συγγνώμη.

Ήμουν και παραμένω Βουλευτής του νομού Ηρακλείου και θα συνεχίσω να υπηρετώ τους πολίτες της Κρήτης με το ίδιο πάθος.

Ανήκω στη Νεα Δημοκρατία και θα συνεχίσω να στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις την παράταξη και την κυβέρνησή μας.

Related posts

Βασίλης Στίγκας: Ο προϋπολογισμός δεν βασίζεται σε αριθμητικά δεδομένα

Magdas News

Αφροδίτη Λατινοπούλου: “Ο Χρυσοχοΐδης έπρεπε ήδη να έχει υποβάλει την παραίτησή του”

Magdas News

Δημήτρης Παπαστεργίου: “Με ρυθμό το κράτος εξελίσσεται ψηφιακά”

Magdas News