magdasnews.gr
People & Politics

Η πληρωμένη απάντηση του Πλεύρη στον Μπάρκα

«Κολλημένος», με τον Θάνο Πλεύρη, Βουλευτή της ΝΔ, είναι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μπάρκας. Ο δεύτερος, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, συχνά ανεβάζει αναρτήσεις που αναφέρονται προσωπικά στον Θάνο Πλεύρη και μάλιστα δεν γράφει ποτέ κάτι θετικό για εκείνον. Τελευταία του ανάρτηση έγινε χθες! Αναφερόταν σε ναζιστικά στοιχεία στο εσωτερικό της ΝΔ και μάλιστα, η ανάρτησή του, συνοδευόταν με αντίστοιχη φωτογραφία που εμφανίζονται ο Θάνος Πλεύρης, Άδωνις Γεωργιάδης και Μάκης Βορίδης, καθισμένοι στα έδρανα της Βουλής. 

Έγραψε λοιπόν: «Στην Ελλάδα δεν υπάρχει θέση για μιμητές και οπαδούς του ναζισμού», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Και οι τρεις της φωτογραφίας βρίσκονται στην Κ.Ο της ΝΔ. Ο ένας μάλιστα είναι και αντιπρόεδρος του κόμματος με απόφαση Μητσοτάκη.»

 

Και ο Θάνος Πλεύρης απάντησε: «Κε @kostasbarkas γράφετε συχνά ανοησίες για εμένα. Δεν ασχολούμαι. Θα ασχοληθώ μόνο εάν ποτέ μιλήσετε θετικά για εμένα. Σε αυτήν την περίπτωση θα κινηθώ νομικά εναντίον σας, γιατί η μεγαλύτερη προσβολή της τιμής μου θα ήταν ένας άνθρωπος σαν εσάς να μιλήσει θετικά για εμένα». 

Μάλλον, το πρόβλημα το έχει ο… κύριος Πλεύρης, που δεν κατανοεί, ότι ο κύριος Μπάρκας, δεν έχει με τι άλλο να ασχοληθεί εκτός από εκείνον, ή το πολύ πολύ να ασχοληθεί με το κόμμα του που είναι όλοι μεταξύ τους «στα μαχαίρια».   

Σχετικές αναρτήσεις

Σίμος Κεδίκογλου-Ελισάβετ Κατσαμάκη: Ποζάρουν για πρώτη φορά με τη νεογέννητη κορούλα τους

News Room A

Το επικό σχόλιο του Λευτέρη Πετρούνια στον Στέφανο Τσιτσιπά που έγινε viral

News Room A

ΘΡΗΝΟΣ για τον ηθοποιό Κώστα Λάσκο – Νοσηλευόταν στο νοσοκομείο “Άγιος Σάββας”

News Room A