magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

“Η Parabita δίπλα στις γυναίκες”

Με μια συζήτηση από καρδιάς της Βίκυς Σταυροπούλου με τη σύμβουλο προσωπικής ανάπτυξης Έλενα Μουρατίδου, η Parabita στέκεται με απτό τρόπο δίπλα στις γυναίκες και στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν εν μέσω της πανδημίας.

Με το hashtag #togetherwecan, η Parabita πρωτοπορεί, μπαίνοντας στην ουσία των θεμάτων και των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι σύγχρονες γυναίκες.

Τη Δευτέρα 8 Μαρτίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, η Parabita διοργάνωσε ένα livestreaming στη σελίδα της στο Facebook με στόχο να δώσει απαντήσεις αλλά και πρακτικές συμβουλές σε όλες τις γυναίκες για μια σειρά θεμάτων που τις απασχολεί.

Με μια συζήτηση από καρδιάς, η αγαπημένη μας ηθοποιός Βίκυ Σταυροπούλου εξέφρασε τις αγωνίες και τις ανησυχίες των σύγχρονων γυναικών αναζητώντας απαντήσεις και tips από τη Σύμβουλο Προσωπικής Ανάπτυξης Έλενα Μουρατίδου.

Τα θέματα τα οποία απασχόλησαν τη συζήτηση περιλάμβαναν μεταξύ άλλων:

  • Τι έχει αλλάξει για τη γυναίκα στην περίοδο του COVID-19
  • Τη διαχείριση των συναισθημάτων εν μέσω καραντίνας
  • Την κοινωνική απομόνωση
  • Πως να φροντίζεις τον εαυτό σου
  • Την αλλαγή της νοοτροπίας που απαιτείται
  • Τις οικογενειακές ισορροπίες
Embrace yourself
Όμως οι πρωτοβουλίες της Parabita για την ουσιαστική στήριξη των γυναικών δεν σταματάνε εδώ. Σε συνεργασία με την Έλενα Μουρατίδου, η Parabita δημιούργησε 4 επεισόδια με συμβουλές για θέματα της καθημερινότητας υπό τον τίτλο «Συμβουλές Επιβίωσης» τα οποία παρέχουν απλές αλλά πρακτικές συμβουλές «επιβίωσης» μέσα στην δύσκολη καθημερινότητα που ζούμε.

Οι συμβουλές επιβίωσης έρχονται σε 4 ξεχωριστά βίντεο με αντίστοιχα θέματα:
-Επεισόδιο #1: Τόνωσε την αυτοπεποίθησή σου
-Επεισόδιο #2: Υιοθέτησε νοοτροπία ανάπτυξης
-Επεισόδιο #3: Ο κανόνας των 5 δευτερολέπτων
-Επεισόδιο #4: Διαχείριση άγχους

Τα τρία πρώτα επεισόδια βρίσκονται ήδη στον αέρα και μπορείτε να τα παρακολουθήσετε στις σελίδες της Parabita στο Facebook, Instagram & στο Youtube.

#togetherwecan

* * * * * *

Μπορείτε να παρακολουθήσετε και πάλι το livestream εδώ:
https://www.facebook.com/Parabitacom/videos/225801942613608

Δείτε τα διαθέσιμα επεισόδια με τις συμβουλές επιβίωσης εδώ:

Join the conversation:
***

Σχετικά με την Parabita:
Η Parabita κάνει πράξη καθημερινά το motto της #believeinyourbeauty και καλεί κάθε γυναίκα να πιστέψει στην ομορφιά και την εσωτερική της δύναμη για να διεκδικήσει αυτό που θέλει.  Μέσα από την πολυετή εμπειρία της, η Parabita έχει καθιερωθεί ως  ο απόλυτος προορισμός ένδυσης για τις γυναίκες που σέβονται και αγαπούν το σώμα τους, προσφέροντας τους τα τελευταία fashion trends στο μέγεθος, την ποιότητα και την εφαρμογή που θέλουν. Σχεδιάζει με κύριο στόχο την ανάδειξη της γυναικείας σιλουέτας, και την ικανοποίηση κάθε γυναίκας με καμπύλες που απαιτεί να βρίσκει ακριβώς αυτό που της αρέσει. Υπόσχεση της: η άψογη προσωπική εξυπηρέτηση στα καταστήματα Parabita, όπου το shopping σημαίνει εμπειρία. Χωρίς περιορισμούς και ταμπέλες.

Καταστήματα Parabita:

Tα καταστήματα Parabita βρίσκονται στις πιο εμπορικές τοποθεσίες στην Αττική, τη Θεσσαλονίκη, τη Λάρισα και την Κρήτη. Τέλος, το e-shop parabita.com εξυπηρετεί ολόκληρη την Ελλάδα και την Κύπρο.
  • Αττική: Ερμού 45 Αθήνα, Αγ. Μεταξά 19 Γλυφάδα, Χαϊμαντά 24 Χαλάνδρι, River West, Smart Park, The Mall Athens, Outlet: Βασ. Αλεξάνδρου 14-16 Καισαριανή
  • Θεσσαλονίκη: Mediterranean Cosmos, Αγίας Σοφίας 30
  • Ηράκλειο Κρήτης: Δικαιοσύνης 57
  • Λάρισα: Κύπρου 79

 

Σχετικές αναρτήσεις

Στοματικό σεξ: 5 σημαντικά λάθη που κάνεις και τον βγάζουν εκτός εαυτού

News Room

Το φθινοπωρινό πανωφόρι που επιλέγουν όλα τα κορίτσια της μόδας

News Room

Δύο Top Ασκήσεις Pilates Για Δυνατούς Κοιλιακούς

News Room