magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

Η Νικολέττα Καρρά εντυπωσίασε τους θαυμαστές της με κοσμήματα Michas

Η Νικολέττα Καρρά εντυπωσίασε τους θαυμαστές της με κοσμήματα Michas

Η Νικολέττα Καρρά είναι μια γυναίκα που αγαπά την μόδα, την φινέτσα και τα ξεχωριστά κοσμήματα και το έχει αποδείξει ,πολλές φορές, με τις στιλιστικές τις επιλογές. Την αγάπη της ,αυτή, απέδειξε για ,ακόμα, μια φορά, με μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία παρουσιάζει στους θαυμαστές της τα νέα της κοσμήματα Michas.

Η πανέμορφη ηθοποιός αποφάσισε την περίοδο των γιορτών να κάνει ένα πολύτιμο δώρο στον εαυτό της. Γι’ αυτό, επισκέφτηκε με την μέθοδο του click away το αγαπημένο της  κοσμηματοπωλείο Michas στην οδό Κολοκοτρώνη 9 της Κηφισιάς και έκανε μια ιδιαίτερη επιλογή .Συγκεκριμένα, η Νικολέττα Καρρά επέλεξε ένα χειροποίητο σετ βραχιόλι, κολιέ και σκουλαρίκια από κίτρινο χρυσό 18 καρατίων και λευκά διαμάντια.

Η επιτυχημένη ηθοποιός λάτρεψε τα νέα της κοσμήματα, τα μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο Instagram και όλοι εντυπωσιάστηκαν από την ομορφιά της Νικολέττας και από την μοναδικότητα των κοσμημάτων της.

Το κοσμηματοπωλείο Michas είναι γνωστό για τα μοναδικής αισθητικής και ποιότητας  κοσμήματα και είναι ,αδιαμφισβήτητα, το καλύτερο μέρος για να βρείτε εξαιρετικής ποιότητας συλλογές πολύτιμων κοσμημάτων, ρολογιών και αξεσουάρ υψηλής αισθητικής.

Για τον Αριστείδη Μίχα ο σχεδιασμός ενός κοσμήματος είναι τρόπος έκφρασης, γι’ αυτό και το κάθε του δημιούργημα, έχει ξεχωριστή προσωπικότητα και σημασία. Οι ξεχωριστές του ιδέες  μεταμορφώνονται σε κοσμήματα-μικρά έργα τέχνης. Ένα μικρό έργο τέχνης είναι και το γούρι Michas, ένα γούρι- τσαρούχι, φόρος τιμής στα  200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση και στους ήρωες της ιστορίας μας.

Προς το παρόν, καθώς η κατάσταση της πανδημίας δεν μας επιτρέπει να επισκεφτούμε τα αγαπημένα μας καταστήματα, μπορείτε ,με ένα κλικ, να πάρετε μια γεύση από τα εξαίρετα κοσμήματα και ρολόγια του κοσμηματοπωλείου Michas , στο site του, καθώς και στις επίσημες σελίδες του σε Facebook και Instagram.

Site: https://www.michas-watches.gr/el

 Facebook: https://www.facebook.com/michas.watches/

Instagram : https://www.instagram.com/michas.jewellery/

Σχετικές αναρτήσεις

Ποια ημέρα του μήνα είναι εγγυημένος ο γυναικείος οργασμός

News Room

Φέτος το καλοκαίρι τα γκοφρέ υφάσματα θα έχουν την τιμητική τους

News Room A

Ο οίκος CH Carolina Herrera υποδέχεται το καλοκαίρι με ζωηρές αποχρώσεις

News Room A