Η Νικολέττα Καρρά, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» με την Αθηναϊδα Νέγκα, δεν έκρυψε την απογοήτευσή της για τα κακεντρεχή σχόλια που συχνά ακούει γύρω από το όνομά της.
Η διάσημη ηθοποιός, μίλησε για μια πρόσφατη εμπειρία, όπου, λόγω κακής φωτιστικής συνθήκης, η εμφάνισή της «διάβασε» λάθος και αμέσως ξεκίνησε μια σειρά αρνητικών σχολίων. «Το τι φθόνος υπήρχε από κάτω δεν περιγράφεται! Κάποιοι έλεγαν “πόσο γέρασε”, ενώ άλλοι υποστήριξαν ότι “έχει κάνει αποτυχημένες πλαστικές”», δήλωσε η ίδια. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, υπήρξε και κάποιος που επιδόθηκε σε μια ολόκληρη επιστημονική ανάλυση της εμφάνισής της, χωρίς καν να γνωρίζει τα πραγματικά δεδομένα.
Με ειλικρίνεια και απογοήτευση, η Νικολέττα Καρρά αναρωτήθηκε: «Σχόλια με τόσο μίσος και κακία, πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται όλο αυτό. Δεν ξέρω τι χαρά παίρνει κάποιος από αυτή τη διαδικασία. Πραγματικά, δεν μπορώ να το κατανοήσω». Παράλληλα, η ηθοποιός, αν και αηδιασμένη από την κατάσταση, πρόσθεσε με χιούμορ ότι αν είχε περισσότερο χρόνο, θα ήθελε να συναντήσει κάποιον από τους επικριτές της και να τον ρωτήσει πώς αισθάνεται μετά τα σχόλια του. «Πες μου τι αισθάνεσαι τώρα που το έγραψες αυτό; Να καταλάβω και να ξέρω αν πρέπει να το ενσωματώσω σε κάποιο ρόλο, αν ποτέ χρειαστεί», είπε χαρακτηριστικά, αποκαλύπτοντας την επιθυμία της να κατανοήσει το ψυχολογικό προφίλ των ανθρώπων που ασχολούνται με τέτοιου είδους αρνητικά σχόλια.
