21.9 C
Αθήνα
Σάββατο, 23 Μαΐου, 2026
Magda's News
Showbiz

Η νέα Μις Αμερική ζευγάρι με τον “γίγαντα” του NBA Γουόκερ Κέσλερ: Έχουν διαφορά ύψους 50 εκατοστά

Η νέα Μις Αμερική ζευγάρι με τον "γίγαντα" του NBA Γουόκερ Κέσλερ: Έχουν διαφορά ύψους 50 εκατοστά

Η Άμπι Στόκαρντ, η οποία εκπροσωπεί την Αλαμπάμα, κατέκτησε τον τίτλο της Μις Αμερική 2025, εντυπωσιάζοντας κριτές και θεατές με τις ικανότητες και τη φυσική της παρουσία. Η 22χρονη νοσηλεύτρια και μαζορέτα, με ύψος 1,73 μ., έγινε η τέταρτη γυναίκα από την Αλαμπάμα που κατακτά τον τίτλο, και η πρώτη μετά από δύο δεκαετίες.

Η νίκη της σηματοδοτεί όχι μόνο την προσωπική της επιτυχία, αλλά και την ολοκλήρωση ενός μακροχρόνιου στόχου, καθώς έχει αφοσιωθεί στις σπουδές της στη νοσηλευτική στο Πανεπιστήμιο Auburn, όπου της απονεμήθηκε υποτροφία ύψους 50.000 δολαρίων.

Η Άμπι, η οποία μεγάλωσε στη Βεστάβια Χιλς της Αλαμπάμα, έχει εξαιρετική πορεία στο χορό, τον οποίο ξεκίνησε σε πολύ μικρή ηλικία. Η αγάπη της για την τέχνη και η αφοσίωσή της στην αριστεία την έχουν οδηγήσει σε μια αξιοσημείωτη πορεία στους διαγωνισμούς Μις Αλαμπάμα και Μις Αμερική. Ωστόσο, δεν περιορίζεται μόνο στον κόσμο των καλλιστείων και των σπουδών της. Είναι επίσης ένθερμη υποστηρίκτρια της ευαισθητοποίησης για τη νόσο της κυστικής ίνωσης και έχει επικεντρωθεί στην ενίσχυση της υποστήριξης για τα παιδιά που πλήττονται από αυτήν.

assaasassa

 

Η προσωπική της ζωή είναι επίσης ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα, καθώς είναι η κοπέλα του Γουόκερ Κέσλερ, παίκτη του NBA στους Γιούτα Τζαζ. Ο Κέσλερ, ο οποίος έχει ύψος 2,13 μ., παρακολούθησε τη στιγμή της στέψης της μέσω βίντεο και μοιράστηκε τα συναισθήματά του με τους ακολούθους του στο Instagram, εκφράζοντας την περηφάνια του για την επιτυχία της Άμπι. Αν και δεν έχει γίνει γνωστό πότε άρχισαν να βγαίνουν, η σχέση τους είναι ισχυρή και η υποστήριξη που παρέχουν ο ένας στον άλλον είναι εμφανής, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Με τη νίκη της, η Άμπι Στόκαρντ όχι μόνο έγραψε ιστορία για την Αλαμπάμα, αλλά και ενίσχυσε την εικόνα της ως πρότυπο νεαρής γυναίκας που συνδυάζει τις ακαδημαϊκές της φιλοδοξίες με την κοινωνική της συνείδηση και το πάθος για την υποστήριξη καλών σκοπών.

Related posts

Δημήτρης Παπάζογλου για Μαρινέλλα: «Πενθώ, ήταν ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου»

ChrisTsiora

Λάκης Γαβαλάς: «Άκουσε να δεις, θα με λες ή γυναικάρα ή άντρακλα!»

Magdas News

Χριστίνα Σάλτη: «Μπαινοβγαίνουμε στο Νοσοκομείο – Η Μητέρα μου Δίνει Μάχη με τον Καρκίνο»

Magdas News