Το μεσημέρι του Σαββάτου, η Ναταλία Γερμανού υποδέχτηκε την αγαπημένη ηθοποιό Μπέσυ Μάλφα στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» στον Alpha.
Η συνάντηση ήταν ιδιαίτερη, καθώς η Μπέσυ Μάλφα βρισκόταν εκεί για να μιλήσει για τη συμμετοχή της στην παράσταση που εξιστορεί τη ζωή και το έργο του Στράτου Διονυσίου. Ωστόσο, η συνέντευξη άρχισε με μια απρόβλεπτη και εξαιρετικά ευγενική κίνηση από την πλευρά της παρουσιάστριας, η οποία ένιωσε την ανάγκη να ζητήσει συγνώμη από τη δημοφιλή καλεσμένη της.
Με το «καλησπέρα» της, η Ναταλία Γερμανού άνοιξε την εκπομπή με μια δημόσια παραδοχή του λάθους που είχε γίνει. Χαρακτηριστικά, ανέφερε: «Ξεκινάμε με μια πολύ γενναία συγνώμη, εκ μέρους της εκπομπής, γιατί την έχουμε ταλαιπωρήσει. Έχει έρθει από λάθος δικό μας σε λάθος ώρα. Περιμένει εδώ και μια ώρα ήδη και πρέπει να φύγει σε ένα τέταρτο». Το λάθος ήταν ότι η Μπέσυ Μάλφα είχε φτάσει στο στούντιο πολύ νωρίτερα από την προγραμματισμένη ώρα και, αν και δεν υπήρχε αρκετός χρόνος για μια εκτενή συζήτηση, η παρουσιάστρια ήθελε να διασφαλίσει ότι θα έπαιρνε το χρόνο που της αξίζει.
Η Ναταλία Γερμανού, πάντα με το χαρακτηριστικό της χιούμορ, συνέχισε: «Γι’ αυτό δεν χάνουμε καθόλου χρόνο, ξεκινάμε αμέσως γιατί έχουμε να πούμε πάρα πολλά πράγματα. Μακάρι να είχαμε μια ώρα μαζί σου, αλλά η Μπέσυ λέει να μην αγχωνόμαστε, θα τα προλάβουμε. Ζητούμε συγνώμη γι’ αυτό το λάθος». Η Μπέσυ Μάλφα, με τη συνηθισμένη της θετική διάθεση και τον αέρα της, ανταποκρίθηκε με ένα χαμόγελο, λέγοντας: «Είμαι γρήγορη και πυκνή! Δεν πειράζει, προς Θεού, εγώ σας ζητώ συγνώμη».
Η ατμόσφαιρα ήταν ευχάριστη και το γεγονός ότι η ηθοποιός και η παρουσιάστρια διαχειρίστηκαν το λάθος με τέτοια ευγένεια και χιούμορ έκανε την εκπομπή να ξεχωρίσει, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά τη δυναμική τους συνεργασία και την αφοσίωση τους στη δουλειά τους. Παρά τις περιστάσεις, η συζήτηση προχώρησε με ενδιαφέρον, και οι τηλεθεατές απόλαυσαν τις αναμνήσεις και τις ιστορίες που μοιράστηκε η Μπέσυ Μάλφα.
