magdasnews.gr
People & Politics

Η Νανά Παλαιτσάκη παραιτήθηκε απ’ τον Φουρθιώτη και καπάκι χώρισε

Στη σχετική ανάρτησή της, μάλιστα, ανακοίνωσε πως εξαιτίας της κατάστασης της υγείας της σε συνδυασμό με το πολυετές αιματολογικό της πρόβλημα την κάνει να παραιτηθεί από τα εργασιακά της καθήκοντα: Μάλιστα, για του λόγου το αληθές, η Νανά Παλαιτσάκη εξαφάνισε από τα στοιχεία και τις πληροφορίες της στο facebook όλες τις δουλειές που σχετίζονταν με τον Μένιο Φουρθιώτη: Ωστόσο, προκύπτουν κάποια σοβαρά ερωτήματα όπως το τι θα γίνει με την εφημερίδα «Αποκαλυπτικά news» στην οποία μέχρι τώρα ήταν εκδότρια με τον Φουρθιώτη να εμφανίζεται εκδότης μόνο στο δισέλιδο ένθετο για την ΕΛ.ΑΣ δυο εβδομάδες πριν. Τι θα γίνει επίσης με τη διευθυντική θέση που ο ίδιος ο Φουρθιώτης είχε ανακοινώσει πως της ανέθεσε στον ραδιοφωνικό σταθμό του, τον πρώην Party fm και νυν News 104 fm. Μήπως τελικά όλα αυτά σχετίζονται με τις ραγδαίες εξελίξεις γύρω από τον Μένιο και την παρέμβαση του εισαγγελέα για τουλάχιστον τρεις υποθέσεις που τον αφορούν; Σημειώνεται πως, ο Μένιος Φουρθιώτης, στη δική του σελίδα στο facebook δηλώνει ότι είναι: President & CEO στην εταιρεία Partyfm104, Presentation & Editing Apokaliptika Live στην εταιρεία Tvapokaliptika ενώ τέλος δηλώνει πως δουλεύει στην εταιρεία Epsilon Tv. Όταν δήλωνε ερωτευμένη με το Βασίλη… Τον περασμένο Νοέμβριο, η Νανά Παλαιτσάκη μιλούσε με λόγια αγάπης για τον Βασίλη Μιχαλόπουλο αποκαλύπτοντας πως είναι ερωτευμένη και ότι είναι μαζί περίπου δυο χρόνια. «Δεν έχει σημασία το πόσα χρόνια είσαι με κάποιον. Έχει σημασία το πώς ζεις τώρα. Όσοι σύντροφοι βρίσκονται δίπλα σε δημοσιογράφους ή σε ανθρώπους των media είναι ήρωες. Νιώθω ασφάλεια μαζί του. Ό,τι και να γίνει θα το λύσει. Και στα μάτια έχουμε κοινά και στα ζώδια έχουμε κοινά. Αγαπάμε πάρα πολύ τα ζώα. Είμαι πολύ ήρεμη σε αυτή τη σχέση», δήλωνε χαρακτηριστικά.

Απανωτά είναι τα χαστούκια για τη Νανά Παλαιτσάκη αφού μετά τις γνωστές σε όλους εξελίξεις με τον στενό της συνεργάτη Μένιο Φουρθιώτη και τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε με την καρδιά, χώρισε – και μάλιστα απ’ ότι μάθαμε επεισοδιακά – από τον σύντροφό της, μετά από δυόμιση χρόνια σχέσης και συγκατοίκησης.

Όπως μπορείτε να δείτε στο εισαγωγικό της προφίλ στο facebook, η δημοσιογράφος δηλώνει πλέον ελεύθερη, ενώ έχει αφαιρέσει από τις φωτογραφίες προφίλ και εξωφύλλου αυτές που είχε με τον Βασίλη Μιχαλόπουλο τις οποίες έχει αντικαταστήσει με δικές της:

Εν τω μεταξύ, σήμερα πήρε ειτήριο από το νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν στο οποίο νοσηλευόταν τις τελευταίες μέρες μετά από βαρύ καρδιακό επεισόδιο το οποίο, όπως έκανε γνωστό, υπέστη μέσα στο σπίτι της το περασμένο Σάββατο.

Στη σχετική ανάρτησή της, μάλιστα, ανακοίνωσε πως εξαιτίας της κατάστασης της υγείας της σε συνδυασμό με το πολυετές αιματολογικό της πρόβλημα την κάνει να παραιτηθεί από τα εργασιακά της καθήκοντα:

Μάλιστα, για του λόγου το αληθές, η Νανά Παλαιτσάκη εξαφάνισε από τα στοιχεία και τις πληροφορίες της στο facebook όλες τις δουλειές που σχετίζονταν με τον Μένιο Φουρθιώτη:

Ωστόσο, προκύπτουν κάποια σοβαρά ερωτήματα όπως το τι θα γίνει με την εφημερίδα «Αποκαλυπτικά news» στην οποία μέχρι τώρα ήταν εκδότρια με τον Φουρθιώτη να εμφανίζεται εκδότης μόνο στο δισέλιδο ένθετο για την ΕΛ.ΑΣ δυο εβδομάδες πριν. Τι θα γίνει επίσης με τη διευθυντική θέση που ο ίδιος ο Φουρθιώτης είχε ανακοινώσει πως της ανέθεσε στον ραδιοφωνικό σταθμό του, τον πρώην Party fm και νυν News 104 fm. Μήπως τελικά όλα αυτά σχετίζονται με τις ραγδαίες εξελίξεις γύρω από τον Μένιο και την παρέμβαση του εισαγγελέα για τουλάχιστον τρεις υποθέσεις που τον αφορούν;

Σημειώνεται πως, ο Μένιος Φουρθιώτης, στη δική του σελίδα στο facebook δηλώνει ότι είναι: President & CEO στην εταιρεία Partyfm104, Presentation & Editing Apokaliptika Live στην εταιρεία Tvapokaliptika ενώ τέλος δηλώνει πως δουλεύει στην εταιρεία Epsilon Tv.

Όταν δήλωνε ερωτευμένη με το Βασίλη…

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Νανά Παλαιτσάκη μιλούσε με λόγια αγάπης για τον Βασίλη Μιχαλόπουλο αποκαλύπτοντας πως είναι ερωτευμένη και ότι είναι μαζί περίπου δυο χρόνια.

«Δεν έχει σημασία το πόσα χρόνια είσαι με κάποιον. Έχει σημασία το πώς ζεις τώρα. Όσοι σύντροφοι βρίσκονται δίπλα σε δημοσιογράφους ή σε ανθρώπους των media είναι ήρωες. Νιώθω ασφάλεια μαζί του. Ό,τι και να γίνει θα το λύσει. Και στα μάτια έχουμε κοινά και στα ζώδια έχουμε κοινά. Αγαπάμε πάρα πολύ τα ζώα. Είμαι πολύ ήρεμη σε αυτή τη σχέση», δήλωνε χαρακτηριστικά.

 

Σχετικές αναρτήσεις

Έλενα Ακρίτα: Η μήνυση από εκκλησιαστικό site και η νέα της ανάρτηση για τους ιερείς

News Room A

Γιώργος Τράγκας: Αυτό είναι το κόμμα στο οποίο είναι επικεφαλής

News Room A

Ε.Ακρίτα :”κυριολεκτικά και μεταφορικά εκτέλεσε τον Εθνικό Ύμνο στην Ακρόπολη η Αναστασία Ζαννή. Τα καινούργια τσιμέντα που ραγίσαν δεν τα λυπάστε;

News Room M